Koelhouden.nl

Siemens KG39E8XBA

Bekijk de goedkoopste Siemens KG39E8XBA

De Siemens KG39E8XBA is te koop bij

Review
Siemens KG39E8XBA

De Siemens KG39E8XBA is een energiezuinige koel-vriescombinatie met energieklasse B. Het heeft vershoudzones voor het langer bewaren van etenswaren en een bigBox lade in het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is slechts 38 decibel.

Het apparaat heeft Low Frost technologie, waardoor je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Het heeft een netto inhoud van 343 liter, waarvan 249 liter voor het koelgedeelte en 94 liter voor het vriesgedeelte. Het is geschikt voor maximaal 3 of 4 personen. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en niet storend luid.

De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Siemens KG39E8XBA is een energiezuinige koel-vriescombinatie met energieklasse B. Het is geschikt voor maximaal 3 of 4 personen en heeft vershoudzones voor het langer bewaren van etenswaren. Het vriesgedeelte heeft een bigBox lade en het geluidsniveau is slechts 38 decibel.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Siemens KG39E8XBA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat er minder ijsvorming ontstaat en je dus minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van de koelkast. Met deze koel-vriescombinatie heb je dus voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan en hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze.

De Siemens KG39E8XBA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 119 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 47,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel het niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor je huishouden. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Siemens KG39E8XBA koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, terwijl je tegelijkertijd geniet van uitstekende koeling voor je voedsel en dranken.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Siemens KG39E8XBA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 343 liter, waarvan 249 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 94 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel wordt een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot beschouwd, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stil geluidsniveau, geschikt voor open keuken.

Het geluidsniveau van de Siemens KG39E8XBA koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Met dit geluidsniveau kun je verwachten dat de koelkast tijdens normaal gebruik hoorbaar is, maar niet storend luid. Dit is belangrijk om te overwegen als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst. Het is echter nog steeds relatief stil in vergelijking met koelkasten die een hoger geluidsniveau hebben.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Siemens KG39E8XBA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, biedt deze koel-vriescombinatie een handige oplossing voor het bewaren van voedsel in een externe ruimte zoals een schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer verse producten.

De Siemens KG39E8XBA koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle producten.