Koelhouden.nl

AEG RDB428E1AW

Bekijk de goedkoopste AEG RDB428E1AW

De AEG RDB428E1AW is te koop bij

Review
AEG RDB428E1AW

De AEG RDB428E1AW is een handige vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte bovenin. Dankzij de Low Frost functie hoef je het vriesgedeelte slechts twee keer per jaar te ontdooien. De verstelbare plateaus en ruime groentelade zorgen voor een overzichtelijke opslag van je boodschappen.

Met de ingebouwde ledverlichting aan de zijkanten kun je alles gemakkelijk zien. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het geluidsniveau van 40 dB wordt als luid beschouwd, dus als je op zoek bent naar een stille koelkast is dit model mogelijk niet de beste keuze. De koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 242 liter, wat geschikt is voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Het is belangrijk om te weten dat de bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast in de basisklasse vallen, wat kan betekenen dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Ten slotte heeft de AEG RDB428E1AW een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer kunt bewaren zonder dat ze hun smaak en textuur verliezen.

De AEG RDB428E1AW is een handige koel-vriescombinatie voor 3 of 4 personen. Het vriesgedeelte zit bovenin en hoeft maar 2 keer per jaar ontdooid te worden dankzij Low Frost. De verstelbare plateaus en ruime groentelade zorgen voor overzichtelijke opslag van boodschappen. De ingebouwde ledverlichting aan de zijkanten maakt het gemakkelijk om alles te zien.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost functie.

De AEG RDB428E1AW is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat heeft een Low Frost functie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist. De koelkast biedt voldoende ruimte voor het opslaan van je etenswaren en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met de AEG RDB428E1AW kun je jouw voedsel op een efficiënte en georganiseerde manier bewaren.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De AEG RDB428E1AW koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 178 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 71,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie van basisklasse met minder betrouwbaarheid.

De AEG RDB428E1AW koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een betere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Koel-vriescombinatie met 242 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De AEG RDB428E1AW koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 242 liter, waarvan 203 liter voor het koelgedeelte en 41 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor open keuken.

Het geluidsniveau van de AEG RDB428E1AW koel-vriescombinatie is 40 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk, vooral als je een open keuken hebt of als de koelkast in de buurt van de woonkamer staat. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De AEG RDB428E1AW koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De AEG RDB428E1AW koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze functie zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer kunt bewaren zonder dat ze hun smaak en textuur verliezen. De vershoudzone biedt een optimale temperatuur en vochtigheidsgraad, waardoor je groenten, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig boodschappen doen en hun verse producten langer willen bewaren.