Koelhouden.nl

Beko B1754N

Bekijk de goedkoopste Beko B1754N

De Beko B1754N is te koop bij

Review
Beko B1754N

De Beko B1754N is een inbouw 1-deurs koelkast met Low Frost technologie om ijsvorming te verminderen. Het vriesvak hoeft slechts 1 of 2 keer per jaar ontdooid te worden. De koelkast heeft verstelbare plateaus voor een flexibele indeling en binnenverlichting om dipsauzen gemakkelijk te vinden.

Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen en heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn in de basisklasse, wat invloed kan hebben op de betrouwbaarheid en efficiëntie. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 110 liter, geschikt voor 1-2 personen, en het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 13 liter, wat klein is.

Het geluidsniveau van de koelkast is 35 dB, wat als stil wordt beschouwd. De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage en heeft geen vershoudzone.

De Beko B1754N is een inbouw 1-deurs koelkast met Low Frost technologie om ijsvorming te verminderen. Het vriesvak hoeft slechts 1 of 2 keer per jaar ontdooid te worden. Groente en fruit kunnen in de doorzichtige lade bewaard worden, terwijl potjes pesto of olijven in de deurvakken passen. Verstelbare plateaus zorgen voor flexibele indeling en de binnenverlichting maakt het vinden van dipsauzen gemakkelijk.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte en Low Frost technologie.

De Beko B1754N is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft ook een vriesgedeelte, waardoor je gemakkelijk bevroren voedsel kunt bewaren. Een handige functie van deze koelkast is de Low Frost technologie, waardoor je slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Beko B1754N inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 141 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 56,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Inbouw koelkast met basisklasse bouwkwaliteit.

De Beko B1754N inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit kan invloed hebben op de efficiëntie en prestaties van de koeling. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Kleine inbouwkoelkast met beperkte vriesruimte.

De Beko B1754N inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 110 liter in het koelgedeelte. Dit maakt het een geschikte keuze voor 1-2 personen, aangezien het minder dan 150 liter is. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 13 liter, wat klein is volgens de vuistregel van minder dan 60 liter. Dit betekent dat deze koelkast geen grote vriesruimte heeft.

Stille inbouwkoelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Beko B1754N inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie stil. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige sfeer in je keuken, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De Beko B1754N inbouw 1-deurs koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, wat niet ideaal is voor de werking van de koelkast. Daarnaast kan de vochtigheid in de schuur of garage ook hoger zijn, wat kan leiden tot condensvorming en schade aan de koelkast. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur en vochtigheid beter gecontroleerd kunnen worden.

Koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Beko B1754N inbouw 1-deurs koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.