Koelhouden.nl

Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh

Bekijk de goedkoopste Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh

De Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh is te koop bij

Review
Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh

De Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh is een energiezuinige koel-vriescombinatie met een inhoud van 316 liter. Het heeft een no-frost vriesgedeelte, waardoor je het nooit hoeft te ontdooien. Met de Harvest Fresh functie kan je zonsopkomst en zonsondergang nabootsen om voedsel langer vers te houden.

Het energieverbruik is redelijk efficiënt, maar niet de meest energiezuinige. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaar is voor dagelijks gebruik. Het heeft een netto inhoud van 316 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Het heeft ook een vershoudzone, waardoor verse producten langer vers blijven.

De Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh is een energiezuinige koel-vriescombinatie met HarvestFresh technologie. Het heeft een inhoud van 316 liter en biedt genoeg ruimte voor een week aan boodschappen. Het heeft ook de mogelijkheid om zonsopkomst en zonsondergang na te bootsen om voedsel langer vers te houden. Het vriesgedeelte hoeft niet ontdooid te worden dankzij No Frost.

Koel-vriescombinatie met no-frost en Harvest Fresh functie.

De Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. Het model is ruim genoeg om al je boodschappen op te bergen en heeft een Harvest Fresh functie, waardoor je voedsel langer vers blijft. Dit is een geweldige toevoeging voor mensen die graag hun eten langer willen bewaren zonder dat het bederft.

Koel-vriescombinatie met energieklasse C, redelijk efficiënt.

De Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het energieverbruik per jaar 165,3 kWh bedraagt. Dit komt neer op een jaarlijkse energiekost van 66,12 euro. Hoewel de energieklasse niet de meest energiezuinige is, is het verbruik nog steeds redelijk efficiënt in vergelijking met oudere modellen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor dagelijks gebruik.

De Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het apparaat in staat is om voedsel op een veilige temperatuur te houden, maar mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties biedt. Over het algemeen is de bouw- en koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie voldoende voor dagelijks gebruik.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud voor 3-4 personen.

De Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 316 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 210 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 106 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Stil apparaat voor in de keuken.

Het geluidsniveau van de Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen hinderlijke geluiden ervaren tijdens het gebruik van deze koel-vriescombinatie. Dit is vooral prettig als je de koelkast in een open keuken plaatst, waar het geluidsniveau van apparaten vaak meer opvalt. Met deze Beko koel-vriescombinatie kun je dus genieten van een stille en rustige omgeving in je keuken.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, langer verse etenswaren.

De Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de Harvest Fresh technologie blijven jouw etenswaren langer vers en behouden ze hun smaak. Daarnaast biedt deze koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor al jouw boodschappen.

Koel-vriescombinatie houdt verse producten langer vers.

De Beko B5RCNE366HG Harvest Fresh koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren zonder dat ze bederven. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle producten.