Koelhouden.nl

Beko B5RCNE406HXB

Bekijk de goedkoopste Beko B5RCNE406HXB

De Beko B5RCNE406HXB is te koop bij

Review
Beko B5RCNE406HXB

De Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie is een ideale keuze voor huishoudens van 3 tot 4 personen. Met 4 plateaus, een HarvestFresh vershoudlade en een speciale lade voor kaas biedt deze koelkast voldoende opbergruimte en handige functies. Het no-frost vriesgedeelte zorgt ervoor dat je nooit hoeft te ontdooien, wat tijd en moeite bespaart.

Hoewel de energieklasse C aangeeft dat het energieverbruik gemiddeld is, heeft deze koel-vriescombinatie een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en efficiënt is. Met een netto inhoud van 355 liter is er voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor open keukens of woonkamers. Bovendien is deze koelkast geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat je verse producten langer vers blijven. Kortom, de Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie is een goede investering voor het koelen en bewaren van je voedsel.

De Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie is ideaal voor 3 of 4 personen. Het heeft 4 plateaus, een HarvestFresh vershoudlade en een speciale lade voor kaas. Het vriesgedeelte biedt ook extra ruimte voor een grote ijstaart en kan worden gebruikt als extra koelruimte.

Vrijstaande koel-vriescombinatie, nooit ontdooien, ruim en efficiënt.

De Beko B5RCNE406HXB is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die je veel tijd en moeite bespaart. Het model is ruim genoeg om al je boodschappen op te bergen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke koelervaring.

Gemiddeld energieverbruik, niet de meest energiezuinige optie.

De Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 169,73 kWh en energiekosten van 67,89 euro, is deze koel-vriescombinatie niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbare investering voor voedselopslag.

De Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier zult hebben van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat deze koelkast een goede investering is voor het koelen en bewaren van je voedsel.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud voor huishouden.

De Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 355 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 249 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 106 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast op een geschikte locatie te plaatsen, kun je ervoor zorgen dat deze optimaal functioneert en je voedsel veilig en vers blijft.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone houdt etenswaren langer vers.

De Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze functie zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. Of je nu groenten, fruit of vlees wilt bewaren, de vershoudzone biedt de ideale omstandigheden om de kwaliteit en smaak van je etenswaren te behouden. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Met de Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederf van je verse producten.