Koelhouden.nl

Beko BCNA275E4FN

Bekijk de goedkoopste Beko BCNA275E4FN

De Beko BCNA275E4FN is te koop bij

Review
Beko BCNA275E4FN

De Beko BCNA275E4FN is een inbouw koel-vriescombinatie met 2 vershoudzones om je boodschappen langer vers te houden. De HarvestFresh zone gebruikt kleuren van de zon voor behoud van vitamines, terwijl de CoolRoom lade ideaal is voor hamburgers of zalm. In de rest van de koelkast bewaar je boodschappen voor 3-4 personen, inclusief een flessenrek.

Dankzij luchtcirculatie is het overal in de koelkast even koud en het geluidsniveau is slechts 38 decibel. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Met een energieklasse E heeft het een relatief hoog energieverbruik, wat resulteert in jaarlijkse energiekosten van ongeveer 89,6 euro. De bouw- en koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie zijn topklasse, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is.

Met een netto inhoud van 254 liter voldoet het aan de capaciteitseisen voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en niet storend. Het is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De Beko BCNA275E4FN is een inbouw koel-vriescombinatie met 2 vershoudzones om je boodschappen langer vers te houden. De HarvestFresh zone gebruikt kleuren van de zon voor behoud van vitamines, terwijl de CoolRoom lade ideaal is voor hamburgers of zalm. In de rest van de koelkast bewaar je boodschappen voor 3-4 personen, inclusief een flessenrek. Dankzij luchtcirculatie is het overal in de koelkast even koud en het geluidsniveau is slechts 38 decibel.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Beko BCNA275E4FN is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat er geen ijsvorming ontstaat in de vriezer. Zo blijven je etenswaren langer vers en hoef je minder tijd te besteden aan het onderhoud van de koelkast.

Inbouw koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik.

De Beko BCNA275E4FN inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 224 kWh, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten ook hoger zijn. In dit geval bedragen de jaarlijkse energiekosten ongeveer 89,6 euro. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinig apparaat.

Topklasse inbouw koel-vriescombinatie met hoge betrouwbaarheid en levensduur.

De Beko BCNA275E4FN inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je geen zorgen hoeft te maken over bederf.

Inbouw koel-vriescombinatie met grote capaciteit.

De Beko BCNA275E4FN inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 254 liter, waarvan 185 liter voor het koelgedeelte en 69 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Deze koel-vriescombinatie voldoet dus aan de normale capaciteitseisen voor een huishouden van 3-4 personen.

Stil geluidsniveau van inbouw koel-vriescombinatie.

Het geluidsniveau van de Beko BCNA275E4FN inbouw koel-vriescombinatie is 38 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Met een geluidsniveau van 38 dB is deze koel-vriescombinatie niet luidruchtig en zou het geen problemen moeten veroorzaken in een rustige omgeving.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Beko BCNA275E4FN inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is belangrijk omdat de koel-vriescombinatie ontworpen is om optimaal te functioneren bij deze temperatuur. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden. Als je een extra koel-vriescombinatie nodig hebt voor je schuur of garage, is de Beko BCNA275E4FN een goede keuze, zolang je ervoor zorgt dat de temperatuur boven de 10 graden blijft.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Beko BCNA275E4FN inbouw koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.