Koelhouden.nl

Beko BCSA283E4SN

Bekijk de goedkoopste Beko BCSA283E4SN

De Beko BCSA283E4SN is te koop bij

Review
Beko BCSA283E4SN

De Beko BCSA283E4SN is een inbouw koel-vriescombinatie met verschillende handige functies. Zo heeft het een CoolRoom lade die een temperatuur van 0 graden Celsius behoudt, ideaal voor het bewaren van delicate producten. Daarnaast beschikt het over Low Frost en de supervriezen en -koelenfunctie, waardoor er minder onderhoud nodig is en boodschappen sneller afkoelen. Het vriesgedeelte hoeft slechts 2 keer per jaar ontdooid te worden, wat het gebruiksgemak vergroot.

De koelkast heeft echter een energieklasse E, wat kan resulteren in hogere energiekosten. De bouwkwaliteit van de koel-vriescombinatie is wel topklasse, maar de koelkwaliteit valt in de basisklasse. Met een netto inhoud van 271 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 35 dB zorgt ervoor dat het apparaat als stil kan worden beschouwd.

Een nadeel van de Beko BCSA283E4SN is dat het geen vershoudzone heeft. Dit kan leiden tot snellere bederf van verse producten. Desondanks is de koel-vriescombinatie geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De Beko BCSA283E4SN is een inbouw koel-vriescombinatie met een CoolRoom lade die een temperatuur van 0 graden Celsius behoudt. Het is geschikt voor 3-4 personen en heeft een flessenrek voor water, champagne of cola. Dankzij Low Frost en de supervriezen en -koelenfunctie is er minder onderhoud nodig en koelen boodschappen sneller af.

Inbouw koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Beko BCSA283E4SN is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts 2 keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De inbouwplaatsing zorgt ervoor dat de koelkast naadloos in je keuken past en een strakke uitstraling geeft. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je verse en bevroren producten op te slaan.

Inbouw koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik.

De Beko BCSA283E4SN inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 225 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 90 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.

Inbouw koel-vriescombinatie met topklasse bouwkwaliteit.

De Beko BCSA283E4SN inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een langere levensduur. De koelkwaliteit daarentegen valt in de basisklasse. Dit betekent dat de koeling mogelijk niet zo efficiënt is als bij modellen in een hogere klasse. Desondanks kun je nog steeds genieten van de voordelen van deze koel-vriescombinatie, zoals de duurzaamheid en betrouwbaarheid die de topklasse bouwkwaliteit biedt.

Inbouw koel-vriescombinatie met normale grootte, geschikt voor 3-4 personen.

De Beko BCSA283E4SN inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 271 liter, waarvan 193 liter voor het koelgedeelte en 78 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met een koelgedeelte van 193 liter en een vriesgedeelte van 78 liter, voldoet deze koel-vriescombinatie aan de normale grootte. Dit maakt het geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stil geluidsniveau, geen storende geluiden in keuken.

Het geluidsniveau van de Beko BCSA283E4SN inbouw koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het lawaai van je koelkast.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Beko BCSA283E4SN inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed door lagere temperaturen. Door de juiste omgevingstemperatuur te handhaven, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers houdt. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de schuur of garage voldoende geïsoleerd is en de temperatuur niet onder de aanbevolen grens daalt.

Geen vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Beko BCSA283E4SN inbouw koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale temperatuur en vochtigheidsgraad te behouden, waardoor voedsel langer vers blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat resulteert in voedselverspilling. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.