Koelhouden.nl

Beko BSSA210K4SN

Bekijk de goedkoopste Beko BSSA210K4SN

De Beko BSSA210K4SN is te koop bij

Review
Beko BSSA210K4SN

De Beko BSSA210K4SN is een inbouw 1-deurs koelkast met Low Frost technologie. Het vriesvak hoeft slechts 1-2 keer per jaar te worden ontdooid. De koelkast heeft een groentelade en verstelbare plateaus van veiligheidsglas. Met een geluidsniveau van 35 decibel is het apparaat stil.

De koelkast is geschikt voor 3-4 personen en heeft een netto inhoud van 175 liter, waarvan 156 liter voor het koelgedeelte en 19 liter voor het vriesgedeelte. Het energieverbruik is relatief hoog, wat de energierekening met ongeveer 60,8 euro per jaar verhoogt. De bouw- en koelkwaliteit zijn gemiddeld, en de koeling is voldoende maar niet uitstekend.

De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat kan leiden tot snellere bederf van verse producten.

De Beko BSSA210K4SN is een inbouw 1-deurs koelkast met Low Frost technologie. Hierdoor hoef je het vriesvak maar 1-2 keer per jaar te ontdooien. De koelkast heeft een groentelade en verstelbare plateaus van veiligheidsglas voor je boodschappen. Het apparaat heeft een geluidsniveau van 35 decibel, waardoor je rustig kunt werken aan de keukentafel.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, weinig onderhoud, naadloze uitstraling.

De Beko BSSA210K4SN is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte en maakt gebruik van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist. De koelkast is ontworpen om in een keukenkast te worden ingebouwd, waardoor het een naadloze uitstraling heeft. Met deze functionaliteiten biedt de Beko BSSA210K4SN een handige en efficiënte oplossing voor het koelen en invriezen van je voedsel.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Beko BSSA210K4SN inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 152 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 60,8 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Gemiddelde bouwkwaliteit en koelkwaliteit, redelijke koeling.

De Beko BSSA210K4SN inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit houdt in dat de koeling voldoende is, maar niet uitblinkt in prestaties. Met deze koelkast kun je dus een redelijke koeling verwachten, maar verwacht geen topklasse prestaties.

Inbouw koelkast met 175 liter inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De Beko BSSA210K4SN inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 175 liter, waarvan 156 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 19 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Met deze capaciteit is de koelkast geschikt voor 3 tot 4 personen.

Stille inbouwkoelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Beko BSSA210K4SN inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel is een geluidsniveau vanaf 39 dB luid, dus deze koelkast valt ruim onder deze grens. Met een geluidsniveau van 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit maakt de koelkast ideaal voor mensen die een stille omgeving waarderen.

Inbouw koelkast geschikt voor schuur of garage.

De Beko BSSA210K4SN inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, maar alleen als de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Deze koelkast is ontworpen om te functioneren bij normale kamertemperaturen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt. In een schuur of garage kan de temperatuur 's winters vaak dalen tot onder het vriespunt, wat de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden. Zorg er daarom voor dat je de omgevingstemperatuur in de gaten houdt en indien nodig extra maatregelen neemt om de temperatuur op peil te houden.

Koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Beko BSSA210K4SN inbouw 1-deurs koelkast is helaas niet voorzien van een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.