Koelhouden.nl

Beko FNE1074N

Bekijk de goedkoopste Beko FNE1074N

De Beko FNE1074N is te koop bij

Review
Beko FNE1074N

De Beko FNE1074N is een compacte vriezer, ideaal voor 1-2 persoonshuishoudens. Deze tafelmodel vriezer biedt gemak dankzij functies zoals No Frost en luchtcirculatie. Hoewel hij veel voordelen biedt, heeft hij ook enkele nadelen.

Op het gebied van energie heeft de vriezer een verbruik van 163 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 65,2 euro aan energiekosten. Ondanks de energieklasse E, zijn de kosten relatief laag. De bouwkwaliteit is basisklasse, wat aangeeft dat het betrouwbaar is, maar mogelijk een kortere levensduur heeft in vergelijking met topklasse modellen. Met een inhoud van 86 liter biedt hij voldoende opslagruimte voor dagelijkse boodschappen. De vriezer heeft een normaal geluidsniveau van 39 dB en is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits boven 10 graden.

Beko FNE1074N review

De Beko FNE1074N is een tafelmodel vriezer die speciaal is ontworpen voor kleine huishoudens bestaande uit 1 of 2 personen. Deze compacte vriezer biedt verschillende functies die het gebruiksgemak vergroten. Van No Frost technologie tot luchtcirculatie, dit model heeft verschillende voordelen, maar zoals elk product, zijn er ook enkele nadelen.

Type vriezer: tafelmodel met luchtcirculatie

De Beko FNE1074N valt onder de categorie 'tafelmodel vriezers'. Dit betekent dat het een kleiner en compact model is, ideaal voor kleinere ruimtes of huishoudens. De luchtcirculatie in deze vriezer zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over waar je jouw producten in de vriezer plaatst. Hierdoor kun je jouw etenswaren op elke gewenste plek in de vriezer bewaren en toch profiteren van optimale koelprestaties.

Stroomverbruik: energieklasse E met een jaarlijks verbruik van 163 kWh

Het energieverbruik van deze vriezer is vastgesteld op 163 kWh per jaar, wat resulteert in geschatte energiekosten van 65,2 euro per jaar. Ondanks dat het model is voorzien van de energieklasse E, zijn er vriezers op de markt met een betere energie-efficiëntie. Desondanks zijn de jaarlijkse kosten relatief laag, waardoor je op de lange termijn toch kunt besparen op je elektriciteitsrekening.

Bouwkwaliteit: basisklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Beko FNE1074N wordt geclassificeerd als basisklasse. Dit betekent dat het model betrouwbaar is en een redelijke levensduur heeft. Echter, in vergelijking met vriezers van topklasse, zou dit model een kortere levensduur kunnen hebben. Het is daarom belangrijk om je behoeften en budget in overweging te nemen bij het kiezen van een vriezer. Desalniettemin biedt dit model een goede prijs-kwaliteitverhouding voor de functies die het biedt.

Inhoud: netto inhoud van 86 liter

Met een netto inhoud van 86 liter valt de Beko FNE1074N in de categorie 'klein'. Dit is perfect voor huishoudens van 1 of 2 personen, aangezien er voldoende ruimte is voor dagelijkse boodschappen en enkele extra producten. Hoewel het geen enorm grote vriezer is, is het ontwerp efficiënt en zorgt het ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot al je bevroren producten.

Geluidsniveau: normaal geluidsniveau van 39 dB

Het geluidsniveau van de Beko FNE1074N is 39 dB, wat wordt beschouwd als een normaal geluidsniveau voor vriezers. Dit betekent dat het apparaat niet te luidruchtig is en zonder veel overlast in de meeste keukens kan worden geplaatst. Als je bijzonder gevoelig bent voor geluid, zijn er stillere modellen beschikbaar, maar voor de meeste gebruikers zou dit geluidsniveau geen probleem moeten zijn.

Geschikt voor schuur of garage: ja, mits boven 10 graden

De Beko FNE1074N is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit is een groot voordeel voor mensen die extra vriesruimte nodig hebben en deze buiten het hoofdhuis willen plaatsen. Het is echter essentieel om te zorgen voor een stabiele temperatuur in de opslagruimte om de efficiëntie en levensduur van het apparaat te garanderen.