Koelhouden.nl

Beko TSE1285N

Bekijk de goedkoopste Beko TSE1285N

De Beko TSE1285N is te koop bij

Review
Beko TSE1285N

De Beko TSE1285N is een energiezuinig tafelmodel koelkast met een klein vriesvak van 13 liter. Het vriesgedeelte hoeft slechts twee keer per jaar te worden ontdooid dankzij de Low Frost technologie. De koelkast heeft een praktische indeling en biedt voldoende ruimte voor al je verse producten.

Het energieverbruik van de koelkast is relatief hoog, wat kan leiden tot hogere energiekosten op de lange termijn. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. De netto inhoud van de koelkast is 114 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Het geluidsniveau van de koelkast is 35 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd.

De koelkast is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen en beschikt niet over een vershoudzone.

De Beko TSE1285N is een energiezuinig tafelmodel koelkast met een klein vriesvak van 13 liter. Dankzij MinFrost is ontdooien slechts 1 of 2 keer per jaar nodig. Met een geluidsniveau van 35 decibel is de koelkast geschikt voor kleine studio's en studentenkamers.

Vrijstaande koelkast met vriesgedeelte, weinig ontdooien, ruimte.

De Beko TSE1285N is een vrijstaand tafelmodel koelkast met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je verse producten en heeft een handige indeling. Met de Beko TSE1285N haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Tafelmodel koelkast met hoog energieverbruik, 44 euro/jaar.

De Beko TSE1285N tafelmodel koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 110 kWh, zal deze koelkast ongeveer 44 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is iets om rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast. Het is belangrijk om te bedenken dat een hoger energieverbruik kan leiden tot hogere energiekosten op de lange termijn.

Tafelmodel koelkast met basiskwaliteit en levensduur.

De Beko TSE1285N tafelmodel koelkast valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Kleine tafelmodel koelkast zonder vriesruimte.

De Beko TSE1285N tafelmodel koelkast heeft een netto inhoud van 114 liter, waarvan 101 liter voor het koelgedeelte en 13 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt deze koelkast in de categorie 'klein' voor zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte. Met een capaciteit van minder dan 150 liter is deze koelkast geschikt voor 1-2 personen. Het ontbreken van een vriesruimte maakt deze koelkast ideaal voor gebruikers die geen behoefte hebben aan het bewaren van diepvriesproducten.

Stil tafelmodel koelkast, belangrijk voor open keuken.

Het geluidsniveau van de Beko TSE1285N tafelmodel koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk onder de categorie stil. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een kleine ruimte plaatst waar het geluidsniveau van het apparaat van invloed kan zijn op je dagelijkse activiteiten. Met een geluidsniveau van 35 dB kun je erop vertrouwen dat deze koelkast je niet zal storen met onnodig lawaai.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De Beko TSE1285N tafelmodel koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren in omgevingen met extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kan de koelkast ook niet goed functioneren in koude omgevingen, zoals in de winter. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gereguleerd kan worden.

Geen vershoudzone, etenswaren bederven sneller.

De Beko TSE1285N tafelmodel koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de temperatuur en luchtvochtigheid op een optimaal niveau te houden, waardoor voedsel langer vers blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.