Koelhouden.nl

Bosch GIV21AFE0

Bekijk de goedkoopste Bosch GIV21AFE0

De Bosch GIV21AFE0 is te koop bij

Review
Bosch GIV21AFE0

De Bosch GIV21AFE0 is een compacte inbouw tafelmodel vriezer met opvallende capaciteits- en functionaliteitskenmerken. De vriezer biedt ruimte voor drie volle boodschappentassen en heeft functies zoals de supervries-functie. Deze functie zorgt ervoor dat je voedsel snel bevriest zonder smaak- en vitamineverlies. Bovendien zorgen de uitschuifbare plateaus en drie lades voor een georganiseerde opslag. Een opmerkelijk kenmerk is het geluidsniveau van slechts 36 decibel, ideaal voor een open keuken.

Hoewel de Bosch GIV21AFE0 een energieklasse E heeft, bedragen de jaarlijkse energiekosten slechts 70 euro dankzij het jaarlijkse verbruik van 176 kWh. Qua bouwkwaliteit valt de vriezer in de basisklasse, wat aangeeft dat hij gemaakt is met standaard materialen. Desondanks biedt het model een goede prijs-kwaliteitverhouding, rekening houdend met zijn functies en prijspunt.

Met een capaciteit van 96 liter is de vriezer geschikt voor kleinere huishoudens. Bovendien biedt de Bosch GIV21AFE0 de flexibiliteit om in een schuur of garage te worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor degenen die op zoek zijn naar zowel functionaliteit als flexibiliteit in hun keukenapparatuur.

Bosch GIV21AFE0 review

De Bosch GIV21AFE0 is een inbouw tafelmodel vriezer die opvalt door zijn capaciteit en functionaliteiten. Het biedt voldoende opslagruimte voor ongeveer drie volle shopper boodschappentassen en is uitgerust met handige functies zoals de supervries-functie, die ervoor zorgt dat je eten snel invriest zonder verlies van smaak en vitamines. Met uitschuifbare plateaus, drie lades en een speciale bigBox-diepvrieslade is het gemakkelijk om je boodschappen georganiseerd te houden. Een ander opvallend kenmerk is het lage geluidsniveau van 36 decibel, waardoor het ideaal is voor plaatsing in een open keuken.

Type vriezer: Inbouw tafelmodel vriezer

De Bosch GIV21AFE0 is een inbouw tafelmodel vriezer. Dit type vriezer is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een compacte opslagoplossing die naadloos kan worden geïntegreerd in de keukeninrichting. Het tafelmodel design zorgt ervoor dat hij niet te veel ruimte in beslag neemt, terwijl de inbouwmogelijkheid betekent dat hij mooi past bij de rest van je keukenapparatuur.

Stroomverbruik: Energieklasse E met jaarlijkse kosten van 70 euro

De Bosch GIV21AFE0 heeft een energieklasse van E, wat betekent dat hij niet de meest energiezuinige keuze is in vergelijking met andere modellen. Echter, met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh, bedragen de geschatte jaarlijkse energiekosten slechts 70 euro. Ondanks zijn energieklasse E, kan hij dus nog steeds als een redelijk zuinige optie worden beschouwd, vooral gezien zijn capaciteit en functionaliteiten.

Bouwkwaliteit: Basisklasse bouwkwaliteit

De Bosch GIV21AFE0 valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat hij is gemaakt met standaard materialen en technieken, wat invloed kan hebben op zijn betrouwbaarheid en levensduur. Hoewel een vriezer met topklasse bouwkwaliteit langer mee zou gaan, biedt de Bosch GIV21AFE0 nog steeds een goede waarde voor je geld, vooral gezien zijn prijs en andere functies.

Inhoud: Capaciteit van 96 liter

De Bosch GIV21AFE0 biedt een netto inhoud van 96 liter. Dit valt in de categorie 'klein' volgens de algemene normen, wat betekent dat hij geschikt is voor huishoudens die geen grote opslagruimte nodig hebben. Ondanks zijn compacte formaat biedt de vriezer voldoende ruimte voor dagelijkse boodschappen en heeft hij handige opbergoplossingen zoals uitschuifbare plateaus en lades.

Geluidsniveau: Stil met 36 decibel

Een van de grootste voordelen van de Bosch GIV21AFE0 is zijn stille werking. Met een geluidsniveau van slechts 36 decibel valt hij in de categorie 'stil'. Dit maakt het ideaal voor open keukens of voor diegenen die gevoelig zijn voor geluid. Je kunt genieten van een rustige leefomgeving, zelfs wanneer de vriezer actief is.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, bij temperaturen boven 10 graden

De Bosch GIV21AFE0 is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit biedt extra flexibiliteit voor diegenen die extra opslagruimte nodig hebben buiten de hoofdwoning. Echter, het is belangrijk om te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties en efficiëntie van de vriezer kan beïnvloeden.