Koelhouden.nl

Bosch GSN51AWCV

Bekijk de goedkoopste Bosch GSN51AWCV

De Bosch GSN51AWCV is te koop bij

Review
Bosch GSN51AWCV

De Bosch GSN51AWCV is een indrukwekkende vriezer, bekend om zijn grote opslagruimte en energie-efficiëntie. Ondanks de vele voordelen, zoals de BigBox vrieslade en de ijstwister, heeft het een verbeterpunt zoals de energieklasse C.

Dit model is een ‘vrieskast’ type, ideaal voor het bewaren van veel voedsel. Overal in de vriezer is het gelijkmatig koud dankzij de luchtcirculatie. Het apparaat heeft een energieklasse C met een jaarverbruik van 161 kWh, wat leidt tot geschatte jaarlijkse energiekosten van €64. De bouwkwaliteit is gecategoriseerd als ‘middenklasse’, wat een goede balans tussen prijs en kwaliteit betekent.

Het biedt een royale capaciteit van 290 liter, geschikt voor 3 tot 4 personen. Met een geluidsniveau van 38 dB is het redelijk stil. Bovendien is deze vriezer geschikt voor gebruik in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.

Bosch GSN51AWCV Review

De Bosch GSN51AWCV is een opmerkelijke vriezer die wordt gekenmerkt door zijn ruime opslagcapaciteit en energie-efficiënte prestaties. De toegevoegde functies zoals de BigBox vrieslade en de meegeleverde ijstwister zijn geweldig voor dagelijks gebruik. Hoewel het apparaat een paar opmerkelijke voordelen heeft, zijn er enkele punten die verbetering behoeven, zoals de energieklasse die op C is vastgesteld.

Type vriezer: Vrieskast model met luchtcirculatie

De Bosch GSN51AWCV valt onder de categorie 'vrieskast'. Dit type vriezer is ideaal voor het opslaan van een grote hoeveelheid voedsel. Dankzij de luchtcirculatie in het apparaat is het overal even koud, wat betekent dat je jouw producten in elke lade kunt plaatsen zonder je zorgen te maken over temperatuurverschillen. Bovendien zorgt de No Frost-functie ervoor dat je het apparaat nooit hoeft te ontdooien, wat een hoop tijd en moeite bespaart.

Stroomverbruik: Energieklasse C met een jaarlijks verbruik van 161 kWh

De Bosch GSN51AWCV heeft een energieklasse C. Hoewel dit niet de meest efficiënte klasse is, presteert het apparaat redelijk in termen van energieverbruik met een jaarlijks verbruik van 161 kWh. Dit resulteert in geschatte energiekosten van €64 per jaar. Hoewel er energiezuinigere modellen beschikbaar zijn, is de inverter compressor in dit model stil en zuinig.

Bouwkwaliteit: Middenklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Bosch GSN51AWCV is gecategoriseerd als 'middenklasse'. Dit betekent dat het apparaat een redelijke betrouwbaarheid en levensduur heeft. Een vriezer met topklasse bouwkwaliteit zal weliswaar langer meegaan, maar dit model biedt toch een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Inhoud: Grote capaciteit van 290 liter

De Bosch GSN51AWCV biedt een royale opslagcapaciteit van 290 liter. Dit valt in de categorie 'Groot', wat betekent dat het geschikt is voor 3 tot 4 personen. De extra grote BigBox vrieslade is een opvallende functie die voldoende ruimte biedt voor grote diepvriesproducten of complete maaltijden.

Geluidsniveau: Normaal geluidsniveau van 38 dB

Met een geluidsniveau van 38 dB valt de Bosch GSN51AWCV in de categorie 'Normaal'. Dit betekent dat het apparaat redelijk stil is tijdens bedrijf en niet te veel lawaai zal maken in jouw keuken of bijkeuken.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven 10 graden

De Bosch GSN51AWCV vriezer is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, op voorwaarde dat de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit is een nuttige functie voor mensen die extra vriesruimte nodig hebben en geen ruimte hebben in hun keuken of bijkeuken.