Koelhouden.nl

Bosch KAN95AIEP side by side

Bekijk de goedkoopste Bosch KAN95AIEP side by side

De Bosch KAN95AIEP side by side is te koop bij

Review
Bosch KAN95AIEP side by side

De Bosch KAN95AIEP side by side set is een energiezuinige koelkast en vriezer met genoeg ruimte voor 5 personen of meer. De koelkast heeft een vershoudzone en FreshSense sensoren om alles goed gekoeld te houden. De vriezer heeft een ijstwister en No Frost technologie, waardoor je nooit hoeft te ontdooien.

Het energieverbruik van de koelkast is gemiddeld en de bouw- en koelkwaliteit zijn betrouwbaar. De netto inhoud van het koelgedeelte is groot, terwijl het vriesgedeelte geen waarde heeft, wat betekent dat er geen vriesruimte is. Het geluidsniveau van de koelkast is luid, dus houd hier rekening mee als je een stille omgeving wilt behouden. De koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die veel verse producten willen bewaren.

Met de Bosch KAN95AIEP side by side set heb je een energiezuinige koelkast en vriezer met genoeg ruimte voor 5 personen of meer. De koelkast heeft een vershoudzone en FreshSense sensoren om alles goed gekoeld te houden. De vriezer heeft een ijstwister en No Frost technologie, waardoor je nooit hoeft te ontdooien.

Vrijstaande koelkast met No Frost technologie.

De Bosch KAN95AIEP side by side koelkast is een vrijstaand model met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat er geen ijsvorming ontstaat en dat de koelkast altijd optimaal blijft functioneren. Met deze koelkast hoef je je dus geen zorgen te maken over het ontdooien van het vriesgedeelte en kun je genieten van een efficiënte en praktische koeloplossing.

Energiezuinige vrieskast met gemiddeld energieverbruik. Kosten: 94 euro per jaar.

De Bosch KAN95AIEP side by side vrieskast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 234 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 94 euro per jaar liggen. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinig apparaat.

Betrouwbare en duurzame vrieskast met optimale koelprestaties.

De Bosch KAN95AIEP side by side vrieskast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze vuistregel in gedachten, kun je ervan uitgaan dat deze koelkast langer meegaat dan een basisklasse model, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop.

Grote koelkast zonder vriesruimte, geschikt voor 5+ personen.

De Bosch KAN95AIEP side by side vrieskast heeft een netto inhoud van 242 liter, wat valt in de categorie 'klein' volgens de vuistregel voor koelgedeeltes. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 346 liter, wat als 'groot' wordt beschouwd volgens dezelfde vuistregel. Voor het vriesgedeelte wordt geen waarde gegeven, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Met deze capaciteit is de koelkast geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Geluidsniveau van deze vrieskast is luid.

Het geluidsniveau van de Bosch KAN95AIEP side by side vrieskast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau van een normale koelkast ligt tussen de 36 en 38 dB, terwijl een stille koelkast een geluidsniveau heeft van 35 dB of lager. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, vooral als je een stille omgeving wilt behouden in je keuken.

Geschikt voor schuur of garage boven 10 graden.

De Bosch KAN95AIEP side by side vrieskast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is belangrijk omdat de vrieskast ontworpen is om te functioneren bij normale kamertemperaturen. In een koude omgeving kan de efficiëntie van de vrieskast verminderen en kan het invloed hebben op de prestaties en levensduur van het apparaat. Het is daarom raadzaam om ervoor te zorgen dat de schuur of garage goed geïsoleerd is en de temperatuur niet onder de aanbevolen grens daalt.

Geschikt voor gebruik in schuur of garage.

De Bosch KAN95AIEP side by side vrieskast is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze vrieskast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een speciale temperatuur kunt bewaren om ze langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn voor mensen die veel verse producten willen bewaren en langer willen genieten van hun versheid.