Koelhouden.nl

Bosch KGE39ALCA

Bekijk de goedkoopste Bosch KGE39ALCA

De Bosch KGE39ALCA is te koop bij

Review
Bosch KGE39ALCA

De Bosch KGE39ALCA is een milieuvriendelijke koel-vriescombinatie met energieklasse C. Hij is geschikt voor 3-4 personen en houdt je etenswaren op constante temperatuur met behulp van FreshSense sensoren. De aparte luchtstroom voorkomt dat geurtjes van etenswaren in het koelgedeelte in het vriesgedeelte terechtkomen. Met de BigBox lade heb je extra ruimte voor het invriezen van grote ijstaarten.

Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft een vriesgedeelte en hoeft slechts twee keer per jaar ontdooid te worden dankzij de Low Frost technologie. Met een energieklasse C heeft het een gemiddeld energieverbruik van 149 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat voldoende is voor dagelijks gebruik. Met een netto inhoud van 343 liter is het geschikt voor 3-4 personen. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en niet storend luid.

De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om groente, fruit en vleeswaren langer vers te houden.

De Bosch KGE39ALCA is een milieuvriendelijke koel-vriescombinatie met energieklasse C. Hij is geschikt voor 3 tot 4 personen en houdt je etenswaren op constante temperatuur met behulp van FreshSense sensoren. De geurtjes van etenswaren in het koelgedeelte komen niet in het vriesgedeelte dankzij de aparte luchtstroom. De BigBox lade biedt extra ruimte voor het invriezen van grote ijstaarten.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Bosch KGE39ALCA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor al je voedingsmiddelen.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte en betaalbare koel-vriescombinatie.

De Bosch KGE39ALCA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 149 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 59,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel het niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met redelijke levensduur.

De Bosch KGE39ALCA koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het de temperatuur goed kan handhaven en voedsel veilig kan bewaren, maar het biedt mogelijk niet de meest geavanceerde koelingstechnologieën die beschikbaar zijn. Over het algemeen is de bouw- en koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie voldoende voor dagelijks gebruik.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Bosch KGE39ALCA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 343 liter, waarvan 249 liter voor het koelgedeelte en 94 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen.

Stil geluidsniveau, goede keuze voor koel-vriescombinatie.

Het geluidsniveau van de Bosch KGE39ALCA koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Met dit geluidsniveau kun je verwachten dat de koelkast tijdens normaal gebruik hoorbaar is, maar niet storend luid. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 38 dB nog steeds als relatief stil kan worden beschouwd in vergelijking met andere koelkasten op de markt. Dit maakt de Bosch KGE39ALCA een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koel-vriescombinatie met een acceptabel geluidsniveau.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGE39ALCA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor optimale versheid.

De Bosch KGE39ALCA koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vleeswaren langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van optimale versheid. Met de Bosch KGE39ALCA koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die snel hun versheid verliezen.