Koelhouden.nl

Bosch KGE49AWCA

Bekijk de goedkoopste Bosch KGE49AWCA

De Bosch KGE49AWCA is te koop bij

Review
Bosch KGE49AWCA

De Bosch KGE49AWCA is een ruime en zuinige koel-vriescombinatie met een inhoud van 419 liter en een C label. De VitaFresh lades zorgen ervoor dat je etenswaren langer vers blijven en de plateaus zijn gemakkelijk te verplaatsen voor meer ruimte. Met de BigBox lade kun je zelfs een hele kalkoen bewaren in het vriesvak.

De koelkast heeft een energieklasse C en een jaarlijks energieverbruik van 163 kWh, wat neerkomt op ongeveer 65,2 euro per jaar aan energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn middenklasse, wat betekent dat het betrouwbaar en duurzaam is. Met een netto inhoud van 419 liter biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en niet storend luid. De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Tot slot heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone om je verse producten langer vers te houden.

De Bosch KGE49AWCA is een ruime, zuinige koelkast met 419 liter inhoud en een C label. De VitaFresh lades zorgen ervoor dat je etenswaren langer vers blijven. Je kunt de plateaus gemakkelijk verplaatsen voor meer ruimte. Met de handige BigBox lade kun je een hele kalkoen bewaren in het vriesvak. De superkoelen functie zorgt ervoor dat nieuwe producten snel worden afgekoeld.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Bosch KGE49AWCA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor al je voedingsmiddelen.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Bosch KGE49AWCA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 163 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 65,2 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie voor langdurig gebruik.

De Bosch KGE49AWCA koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het een betrouwbare en duurzame koelkast is. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een goede keuze voor langdurig gebruik. De koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie is ook middenklasse, wat betekent dat het efficiënt en effectief koelt. Je kunt erop vertrouwen dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en dat het langer vers blijft.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Bosch KGE49AWCA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 419 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 302 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 117 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Stil geluidsniveau, goede keuze voor koelkast.

Het geluidsniveau van de Bosch KGE49AWCA koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Met dit geluidsniveau kun je verwachten dat de koelkast hoorbaar is, maar niet storend luid. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 38 dB nog steeds als relatief stil kan worden beschouwd in vergelijking met andere koelkasten op de markt. Dit maakt de Bosch KGE49AWCA een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een acceptabel geluidsniveau.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGE49AWCA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor optimale versheid.

De Bosch KGE49AWCA koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven je groenten, fruit en vlees op de ideale temperatuur en vochtigheidsgraad, waardoor ze langer vers en smaakvol blijven. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van optimale versheid.