Koelhouden.nl

Bosch KGN36NLEA

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN36NLEA

De Bosch KGN36NLEA is te koop bij

Review
Bosch KGN36NLEA

De Bosch KGN36NLEA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een ruime capaciteit en handige functies. Het no-frost vriesgedeelte hoeft nooit te worden ontdooid, wat tijd en moeite bespaart. Met een netto inhoud van 305 liter is er voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 3 tot 4 personen. De bouwkwaliteit is topklasse, wat zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Het geluidsniveau van 42 dB wordt als luid beschouwd, dus als je op zoek bent naar een stille koelkast is dit model mogelijk niet de beste keuze. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Een belangrijk pluspunt is de vershoudzone, waarmee je groente, fruit en vleeswaren langer vers kunt houden.

Het energieverbruik is echter relatief hoog, dus als je op zoek bent naar een energiezuinige optie, is het de moeite waard om naar koel-vriescombinaties met een hogere energie-efficiëntieklasse te kijken.

De Bosch KGN36NLEA is een koel-vriescombinatie die de koude lucht gelijkmatig verspreidt. Het heeft genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 3 of 4 personen. Het vriesgedeelte heeft een handige EasyAccess lade en dankzij No Frost is er geen ijsvorming. Het apparaat heeft een afgedekte condensor, waardoor het stofvrij blijft en je geen extra energiekosten hebt.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De Bosch KGN36NLEA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met zijn strakke design en energiezuinige eigenschappen is deze koelkast een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het bewaren van voedsel.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik en hoge kosten.

De Bosch KGN36NLEA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 305 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie naar schatting 122 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie. Het kan de moeite waard zijn om te kijken naar koel-vriescombinaties met een hogere energie-efficiëntieklasse om energie en kosten te besparen op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met lange levensduur.

De Bosch KGN36NLEA koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je aankoop. De koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie is echter middenklasse. Dit betekent dat de koeling goed is, maar mogelijk niet de beste prestaties levert in vergelijking met koelkasten in een hogere klasse. Desondanks is de bouwkwaliteit van deze koel-vriescombinatie een belangrijk pluspunt.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Bosch KGN36NLEA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 305 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 216 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 89 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren vers en georganiseerd te houden.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN36NLEA koel-vriescombinatie is 42 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, vooral in een stille omgeving. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk omdat het invloed kan hebben op je comfort en rust in huis. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN36NLEA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de optimale werking van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Bosch KGN36NLEA koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vleeswaren langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van optimale versheid. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.