Koelhouden.nl

Bosch KGN36NWEA

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN36NWEA

De Bosch KGN36NWEA is te koop bij

Review
Bosch KGN36NWEA

De Bosch KGN36NLEA koel-vriescombinatie is geschikt voor gezinnen tot 4 personen en heeft een inhoud van 305 liter. Het heeft 4 verstelbare plateaus en kan gemakkelijk tegen een muur geplaatst worden. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat je eten overal even koel blijft. De vriezer heeft 3 lades, waarvan de bovenste lade gemakkelijk uit te trekken is. Het No Frost systeem zorgt ervoor dat je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien.

De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouwkwaliteit is middenklasse en de koelkwaliteit is basisklasse. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 305 liter, met een koelgedeelte van 216 liter en een vriesgedeelte van 89 liter. Het geluidsniveau is 42 dB, wat als luid wordt beschouwd.

Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om je verse producten langer vers te houden.

De Bosch KGN36NLEA koel-vriescombinatie heeft een inhoud van 305 liter en is geschikt voor gezinnen tot 4 personen. De koelkast heeft 4 verstelbare plateaus en kan gemakkelijk tegen een muur geplaatst worden. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat je eten overal even koel blijft. De vriezer heeft 3 lades, waarvan de bovenste lade gemakkelijk uit te trekken is. Het No Frost systeem zorgt ervoor dat je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De Bosch KGN36NWEA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het vriesgedeelte kun je ook gemakkelijk diepvriesproducten bewaren. De Bosch KGN36NWEA is een betrouwbare en efficiënte koelkast die perfect is voor gezinnen of huishoudens die veel opslagruimte nodig hebben.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Bosch KGN36NWEA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 239 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 95,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met basisklasse koelkwaliteit.

De Bosch KGN36NWEA koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit daarentegen is basisklasse, wat inhoudt dat het niet de beste koelprestaties heeft. Het is belangrijk om te overwegen hoe belangrijk de koelkwaliteit voor jou is bij het maken van je aankoopbeslissing.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Bosch KGN36NWEA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 305 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 216 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 89 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren vers en georganiseerd te houden.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN36NWEA koel-vriescombinatie is 42 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, vooral in een stille omgeving. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk omdat het invloed kan hebben op je comfort en rust in huis. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN36NWEA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is belangrijk omdat de koelkast optimaal functioneert bij deze temperatuur. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, anders kan dit de prestaties van de koelkast beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om de schuur of garage goed te isoleren en te verwarmen indien nodig, om ervoor te zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft werken.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor verschillende ruimtes.

De Bosch KGN36NWEA koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit maakt het een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende ruimtes in huis.