Koelhouden.nl

Bosch KGN36VICT

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN36VICT

De Bosch KGN36VICT is te koop bij

Review
Bosch KGN36VICT

De Bosch KGN36VICT is een vrijstaande koel-vriescombinatie met het VitaFresh systeem. Het heeft 2 lades in het koelgedeelte voor vis, vlees en ijsbergsla en 3 lades in het vriesvak met No Frost technologie. Met een netto inhoud van 321 liter is het geschikt voor 3-4 personen. De koelkast heeft verstelbare planken en deurvakken voor handige opbergmogelijkheden.

Met een energieklasse van A++ is het ook energiezuinig. De bouw- en koelkwaliteit van de Bosch KGN36VICT zijn topklasse, wat betekent dat het betrouwbaar is en lang meegaat. Het geluidsniveau is laag, waardoor het als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie kan ook in de schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Het heeft ook een vershoudzone om je verse producten langer vers te houden.

De Bosch KGN36VICT is een koel-vriescombinatie met het VitaFresh systeem. Het heeft 2 lades in het koelgedeelte voor vis, vlees en ijsbergsla. Met 218 liter netto-inhoud is het geschikt voor 3-4 personen. Het vriesvak heeft 3 lades met 103 liter inhoud en heeft No Frost voor minder onderhoud.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Bosch KGN36VICT is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige opbergmogelijkheden, zoals verstelbare planken en deurvakken. Met een energieklasse van A++ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. De Bosch KGN36VICT is een betrouwbare en praktische keuze voor jouw keuken.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en kosten.

De Bosch KGN36VICT koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 159 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 63,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel het energieverbruik niet bijzonder laag is, is het ook niet extreem hoog. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, vooral als je je bewust bent van je energieverbruik en kosten.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Bosch KGN36VICT koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met de Bosch KGN36VICT kun je dus vertrouwen op zowel de bouwkwaliteit als de koelkwaliteit.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor 3-4 personen.

De Bosch KGN36VICT koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 321 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 218 liter en een vriesgedeelte van 103 liter. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN36VICT koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met dit lage geluidsniveau zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN36VICT koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor optimale versheid.

De Bosch KGN36VICT koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koelkast biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden door middel van een speciale temperatuurzone. Hierdoor blijven je groenten, fruit en andere verse producten langer goed en behouden ze hun smaak en voedingswaarde. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van optimale versheid.