Koelhouden.nl

Bosch KGN392LBF

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN392LBF

De Bosch KGN392LBF is te koop bij

Review
Bosch KGN392LBF

De Bosch KGN392LBF koel-vriescombinatie is een energiezuinig apparaat met energieklasse B en is geschikt voor 5 personen of meer. Het heeft 2 vershoudzones om etenswaren langer vers te houden en een apart koel- en vriesgedeelte om uitdroging en geuroverdracht te voorkomen. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is het apparaat nauwelijks hoorbaar, waardoor je ongestoord van een film of serie kunt genieten.

Het no-frost vriesgedeelte hoeft nooit te worden ontdooid, waardoor voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. De koelkast heeft een ruime capaciteit van 363 liter, waarvan 260 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Het heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het geluidsniveau van 33 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor een open keuken of slaapkamer.

Het is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

De energiezuinige Bosch KGN392LBF koel-vriescombinatie heeft energieklasse B en is geschikt voor 5 personen of meer. Met de 2 vershoudzones blijven etenswaren langer vers, en het aparte koel- en vriesgedeelte voorkomt uitdroging en geuroverdracht. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is het apparaat nauwelijks hoorbaar, waardoor je ongestoord van een film of serie kunt genieten.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De Bosch KGN392LBF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Met het vrijstaande ontwerp kun je de koelkast overal in je keuken plaatsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over inbouw.

Koel-vriescombinatie met energieklasse B, gemiddeld energieverbruik.

De Bosch KGN392LBF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 129 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 51,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, aangezien een hoger energieverbruik kan leiden tot hogere energiekosten op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Bosch KGN392LBF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met de Bosch KGN392LBF kun je dus vertrouwen op zowel de bouwkwaliteit als de koelkwaliteit.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Bosch KGN392LBF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 363 liter, waarvan 260 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgevingen.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN392LBF koel-vriescombinatie is 33 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is ideaal voor mensen die een stille omgeving waarderen, zoals in een open keuken of in een slaapkamer. Je kunt dus genieten van een koele en stille omgeving zonder gestoord te worden door het geluid van de koelkast.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN392LBF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan bederf veroorzaken.

De Bosch KGN392LBF koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.