Koelhouden.nl

Bosch KGN39VLCT

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN39VLCT

De Bosch KGN39VLCT is te koop bij

Review
Bosch KGN39VLCT

De Bosch KGN39VLCT is een energiezuinige en stille koel-vriescombinatie met verschillende handige functies. De VitaFresh lade zorgt ervoor dat groenten langer vers blijven en de 0-gradenzone voorkomt uitdroging van vlees en vis. Met genoeg ruimte voor 5 personen of meer en luchtcirculatie is het overal even koel.

Het vriesgedeelte hoeft nooit ontdooid te worden dankzij No Frost en de Big Box vrieslade is geschikt voor grote ijstaarten. De koelkast is vrijstaand en heeft verstelbare planken en deurvakken voor handige opbergmogelijkheden. Met een energieklasse van A+++ is het ook nog eens energiezuinig. Hoewel het energieverbruik gemiddeld is, heeft de koel-vriescombinatie een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is.

Met een netto inhoud van 363 liter is er voldoende ruimte voor voedsel en dranken. Het geluidsniveau is laag, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De Bosch KGN39VLCT is een energiezuinige, stille koel-vriescombinatie. De VitaFresh lade zorgt ervoor dat groenten langer vers blijven. De 0-gradenzone voorkomt dat vlees en vis uitdrogen. De koelkast heeft genoeg ruimte voor 5 personen of meer en dankzij luchtcirculatie is het overal even koel. De Big Box vrieslade is geschikt voor grote ijstaarten en het vriesgedeelte hoeft nooit ontdooid te worden dankzij No Frost.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Bosch KGN39VLCT is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige opbergmogelijkheden, zoals verstelbare planken en deurvakken. Met een energieklasse van A+++ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. De Bosch KGN39VLCT is een betrouwbare en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime en onderhoudsvriendelijke koel-vriescombinatie.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze, betaalbare koel-vriescombinatie.

De Bosch KGN39VLCT koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 162 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 64,8 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie met voldoende opslagruimte.

Duurzaam en efficiënt koelen met topkwaliteit.

De Bosch KGN39VLCT koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met de Bosch KGN39VLCT koel-vriescombinatie kun je dus genieten van een duurzame en efficiënte koelervaring.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Bosch KGN39VLCT koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 363 liter, waarvan 260 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN39VLCT koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN39VLCT koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is belangrijk omdat de koelkast optimaal functioneert bij deze temperatuur. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, anders kan dit de prestaties van de koelkast beïnvloeden. Daarom is het belangrijk om de schuur of garage goed te isoleren en te verwarmen indien nodig, om ervoor te zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft werken.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Bosch KGN39VLCT koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.