Koelhouden.nl

Bosch KGN49AIBT

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN49AIBT

De Bosch KGN49AIBT is te koop bij

Review
Bosch KGN49AIBT

De Bosch KGN49AIBT is een ruime vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 440 liter, waarvan 311 liter voor het koelgedeelte en 129 liter voor het vriesgedeelte. Het apparaat heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar is en lang meegaat.

Met de VitaFresh XXL lade blijven groente en fruit langer vers door de instelbare luchtvochtigheid. Het No Frost vriesgedeelte hoeft nooit te worden ontdooid, wat tijd en moeite bespaart. Met een energieklasse B heeft de koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik van 142 kWh per jaar, wat ongeveer 63,9 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengt.

Het geluidsniveau van 35 dB zorgt voor een stille omgeving. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Kortom, de Bosch KGN49AIBT is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het bewaren van voedsel, met voldoende ruimte voor een groot huishouden en een vershoudzone voor optimale versheid.

De Bosch KGN49AIBT is een ruime koel-vriescombinatie met een netto koelinhoud van 311 liter. Het heeft 4 plateaus, een flessenrek en vershoudlades. De VitaFresh XXL lade houdt groente en fruit langer vers door de instelbare luchtvochtigheid. Het No Frost vriesgedeelte heeft 3 vrieslades voor pizza's en broden.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De Bosch KGN49AIBT is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. Het apparaat heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je verse en bevroren producten. Met zijn strakke design en energiezuinige werking is deze koelkast een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het bewaren van voedsel.

Gemiddeld energieverbruik, belangrijk bij koelkastkeuze.

De Bosch KGN49AIBT koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 142 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 63,9 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, aangezien het energieverbruik invloed kan hebben op je energierekening.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Bosch KGN49AIBT koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat de Bosch KGN49AIBT een uitstekende keuze is voor het koelen en invriezen van je etenswaren.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor groot huishouden.

De Bosch KGN49AIBT koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 440 liter, waarvan 311 liter voor het koelgedeelte en 129 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, wat betekent dat het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken voor een groot huishouden.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN49AIBT koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN49AIBT koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Bosch KGN49AIBT koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vleeswaren langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van optimale versheid. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.