Koelhouden.nl

Bosch KGV33VWEA

Bekijk de goedkoopste Bosch KGV33VWEA

De Bosch KGV33VWEA is te koop bij

Review
Bosch KGV33VWEA

De Bosch KGV33VWEA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een VitaFresh vershoudlade en een BixBox vrieslade. Het apparaat heeft Low Frost technologie, waardoor je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Het energieverbruik is relatief hoog, wat resulteert in hogere energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn.

De netto inhoud van 289 liter is ruim voldoende voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau van 39 dB wordt als luid beschouwd, dus als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Bosch KGV33VWEA is een koel-vriescombinatie waarin je je boodschappen langer vers kunt houden. Het heeft een VitaFresh vershoudlade met aanpasbare luchtvochtigheid. Ideaal voor wekelijkse boodschappen van 3-4 personen. Het bevat ook een flessenrek en een BixBox vrieslade.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Bosch KGV33VWEA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor al je voedingsmiddelen.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Bosch KGV33VWEA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 228 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 91,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Koel-vriescombinatie in basisklasse, minder betrouwbaar.

De Bosch KGV33VWEA koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Bosch KGV33VWEA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 289 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 195 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 94 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Deze koel-vriescombinatie biedt dus voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Luid geluidsniveau, niet de stilste koelkast.

Het geluidsniveau van de Bosch KGV33VWEA koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet de stilste koelkast op de markt. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGV33VWEA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Bosch KGV33VWEA koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze functie zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. Of je nu groenten, fruit of vlees wilt bewaren, de vershoudzone biedt de ideale omstandigheden om de kwaliteit en smaak van je etenswaren te behouden. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. Met de Bosch KGV33VWEA hoef je je geen zorgen te maken dat je verse producten snel bederven.