Koelhouden.nl

Bosch KIL42NSE0

Bekijk de goedkoopste Bosch KIL42NSE0

De Bosch KIL42NSE0 is te koop bij

Review
Bosch KIL42NSE0

De Bosch KIL42NSE0 is een geluidsarme inbouwkoelkast met een ruim koelgedeelte van 187 liter en een vriesvak. De temperatuur blijft constant dankzij de FreshSense sensoren en de groentelade voorkomt uitdroging van verse producten. De binnenverlichting maakt het vinden van snacks eenvoudig.

Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, dus het vriesgedeelte moet 6 keer per jaar worden ontdooid. Met een energieklasse E heeft deze koelkast een relatief hoog energieverbruik, wat je energierekening met ongeveer 58,8 euro per jaar zal verhogen. De bouwkwaliteit is middenklasse en de koelkwaliteit is basisklasse. De netto inhoud van het koelgedeelte is normaal en het vriesgedeelte is klein. Het geluidsniveau is stil, wat positief is voor een huiselijke omgeving.

Deze koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat kan leiden tot sneller bederven van etenswaren.

De Bosch KIL42NSE0 is een geluidsarme inbouwkoelkast met een ruim koelgedeelte van 187 liter en een vriesvak. De temperatuur blijft constant dankzij de FreshSense sensoren en de groentelade voorkomt uitdroging van verse producten. De binnenverlichting maakt het vinden van snacks eenvoudig.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming functie.

De Bosch KIL42NSE0 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, maar helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Bosch KIL42NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 147 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 58,8 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Inbouw koelkast met betrouwbare levensduur en basisklasse koelkwaliteit.

De Bosch KIL42NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter basisklasse, wat betekent dat het niet de beste prestaties biedt in termen van koeling. Het is belangrijk om te overwegen dat de bouwkwaliteit van invloed kan zijn op de levensduur van de koelkast, dus het is iets om in gedachten te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Inbouw koelkast met 187 liter inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De Bosch KIL42NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 187 liter, waarvan 172 liter voor het koelgedeelte en 15 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Met deze capaciteit is de koelkast geschikt voor 3 tot 4 personen.

Stille inbouwkoelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Bosch KIL42NSE0 inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, terwijl een geluidsniveau van 36 t/m 38 dB als normaal wordt beschouwd. Met een geluidsniveau van 35 dB valt deze koelkast dus in de categorie stil. Dit is een positief aspect, aangezien een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving.

Inbouw koelkast voor buiten met veel opbergruimte.

De Bosch KIL42NSE0 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan etenswaren bederven.

De Bosch KIL42NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor producten langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.