Koelhouden.nl

Bosch KIN86ADD0

Bekijk de goedkoopste Bosch KIN86ADD0

De Bosch KIN86ADD0 is te koop bij

Review
Bosch KIN86ADD0

De Bosch KIN86ADD0 is een inbouw koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor je dagelijkse boodschappen. Het apparaat heeft speciale compartimenten om je eten langer vers te houden en geuroverdracht te voorkomen. Superkoelen en supervriezen zorgen ervoor dat de binnenruimte niet opwarmt bij het inladen.

Met No Frost hoef je nooit meer te ontdooien. De koelkast heeft een energieklasse D en een jaarlijks energieverbruik van 186 kWh, wat neerkomt op ongeveer 74,4 euro per jaar. De bouwkwaliteit is topklasse en de koelkwaliteit is middenklasse. De netto inhoud is 260 liter, verdeeld over 184 liter koelruimte en 76 liter vriesruimte. Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het apparaat als stil kan worden beschouwd.

De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven.

De Bosch KIN86ADD0 is een inbouw koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor je dagelijkse boodschappen. Met speciale compartimenten houd je je eten langer vers en voorkom je geuroverdracht. Superkoelen en supervriezen zorgen ervoor dat de binnenruimte niet opwarmt bij het inladen. No Frost zorgt voor een ontdooide vriesgedeelte en minder schoonmaakwerk voor jou.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Bosch KIN86ADD0 is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die zorgt voor gemak en tijdsbesparing. De koelkast is geschikt voor inbouw, wat betekent dat je hem netjes kunt integreren in je keuken. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je etenswaren op te bergen en te bewaren.

Inbouw koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik.

De Bosch KIN86ADD0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 186 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 74,4 euro per jaar liggen. Dit is iets hoger dan bij koelkasten met een hogere energieklasse, maar het is nog steeds een redelijk energiezuinige optie. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbaar en duurzaam apparaat met voldoende koeling.

De Bosch KIN86ADD0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het apparaat betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit valt deze in de middenklasse. Hoewel het niet de hoogste koelkwaliteit biedt, zal het nog steeds voldoen aan de meeste behoeften en zorgen voor voldoende koeling voor je voedsel en dranken.

Inbouw koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor huishouden.

De Bosch KIN86ADD0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 260 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 184 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 150-250 liter. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 76 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60-90 liter. Deze koel-vriescombinatie biedt dus voldoende ruimte voor het opslaan van voedsel en is geschikt voor middelgrote huishoudens.

Stille inbouw koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Bosch KIN86ADD0 inbouw koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Bosch KIN86ADD0 inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de juiste omgevingstemperatuur te handhaven, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft.

Inbouw koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Bosch KIN86ADD0 inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld groente en fruit langer knapperig en smaakvol blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. Je kunt dus met deze koel-vriescombinatie genieten van verse en smaakvolle etenswaren, zonder dat je ze snel hoeft op te maken.