Koelhouden.nl

Bosch KIR21NSE0

Bekijk de goedkoopste Bosch KIR21NSE0

De Bosch KIR21NSE0 is te koop bij

Review
Bosch KIR21NSE0

De Bosch KIR21NSE0 is een inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, geschikt voor 1-2 personen. Het heeft een netto inhoud van 136 liter en een geluidsniveau van 35 dB, wat als stil wordt beschouwd. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft.

De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, dus je moet regelmatig handmatig het ijs verwijderen. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn als je veel verse producten wilt bewaren.

Over het algemeen is de Bosch KIR21NSE0 een eenvoudig en functioneel inbouwmodel, ideaal voor kleinere huishoudens die niet veel opslagruimte nodig hebben.

De Bosch KIR21NSE0 is een inbouw koelkast met EcoAirflow voor gelijkmatige temperatuur. Geschikt voor 1-2 personen, met grote groentelade en superkoelen functie. Geluidsniveau van 35 decibel, ideaal voor open of kleine keukens. Perfect voor thuiswerken aan de keukentafel.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, geen anti-ijsvorming functie.

De Bosch KIR21NSE0 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het voornamelijk geschikt is voor gebruikers die geen behoefte hebben aan een apart vriescompartiment. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Desondanks biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het koelen van je boodschappen en is het een goede keuze voor wie op zoek is naar een eenvoudig en functioneel inbouwmodel.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik, 92 kWh/jaar.

De Bosch KIR21NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 92 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 36,8 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koelkast met betrouwbare bouwkwaliteit en basisklasse koelkwaliteit.

De Bosch KIR21NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, zal deze koelkast nog steeds lang meegaan en je veel plezier bezorgen. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel zal vervullen, maar het kan niet dezelfde prestaties bieden als een koelkast in de hogere klasse.

Kleine inbouw koelkast zonder vriesruimte, 136 liter.

De Bosch KIR21NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 136 liter, wat valt onder de categorie 'klein' volgens de vuistregel. Dit maakt de koelkast geschikt voor 1-2 personen. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 136 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het vriesgedeelte, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Met zijn compacte formaat is deze koelkast ideaal voor kleinere huishoudens die niet veel opslagruimte nodig hebben.

Stille inbouwkoelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Bosch KIR21NSE0 inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie stil. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige sfeer in je keuken, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Inbouw koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Bosch KIR21NSE0 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone, niet ideaal voor verse producten.

De Bosch KIR21NSE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een optimale temperatuur kunt bewaren. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale omstandigheden te creëren voor het langer vers houden van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn als je veel verse producten wilt bewaren en hun kwaliteit wilt behouden.