Koelhouden.nl

Bosch KIR21VFE0

Bekijk de goedkoopste Bosch KIR21VFE0

De Bosch KIR21VFE0 is te koop bij

Review
Bosch KIR21VFE0

De Bosch KIR21VFE0 is een inbouw koelkast zonder vriesgedeelte en anti-ijsvorming functie. Het heeft een energieklasse E en een netto inhoud van 136 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het een stille koelkast. Het heeft een middenklasse bouwkwaliteit en biedt basiskoeling.

Het is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat kan leiden tot snellere bederf van verse producten.

Het is belangrijk om het energieverbruik en de behoefte aan een vriesgedeelte en vershoudzone in overweging te nemen bij het kiezen van een koelkast.

De Bosch KIR21VFE0 is een inbouw koelkast met gelijkmatige koude luchtverspreiding, genoeg ruimte voor boodschappen en een superkoelfunctie. Het geluidsniveau van 35 decibel zorgt voor een rustige werkomgeving aan de keukentafel.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte en anti-ijsvorming functie.

De Bosch KIR21VFE0 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Helaas heeft deze koelkast geen vriesgedeelte, wat een nadeel kan zijn voor mensen die regelmatig diepvriesproducten willen bewaren. Daarnaast beschikt de koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen. Desondanks biedt de Bosch KIR21VFE0 voldoende ruimte voor het koelen van jouw verse producten.

Niet energiezuinige inbouw koelkast met hoog verbruik.

De Bosch KIR21VFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 92 kWh en energiekosten van 36,8 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koelkast met betrouwbare bouwkwaliteit en basisklasse koeling.

De Bosch KIR21VFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, zal deze koelkast nog steeds lang meegaan en je veel plezier bezorgen. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor koeling biedt, maar mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties heeft. Desondanks zal deze koelkast nog steeds voldoen aan je behoeften en je voedsel op de juiste temperatuur houden.

Kleine inbouw koelkast zonder vriesruimte.

De Bosch KIR21VFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 136 liter, wat valt onder de categorie 'klein' volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast geschikt is voor 1-2 personen. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 136 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het vriesgedeelte, wat suggereert dat er geen vriesruimte aanwezig is. Dit kan een nadeel zijn voor gebruikers die behoefte hebben aan een vriesgedeelte in hun koelkast.

Stille koelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Bosch KIR21VFE0 inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie stil. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige sfeer in je keuken, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Inbouw koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Bosch KIR21VFE0 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Bosch KIR21VFE0 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.