Koelhouden.nl

Bosch KIR41ADD1

Bekijk de goedkoopste Bosch KIR41ADD1

De Bosch KIR41ADD1 is te koop bij

Review
Bosch KIR41ADD1

De Bosch KIR41ADD1 is een inbouw koelkast zonder vriesgedeelte. Het heeft een VitaFresh XXL lade om groenten en fruit langer vers te houden en zorgt voor gelijkmatige koeling. Met een geluidsniveau van 28 decibel is het bijna geruisloos.

De koelkast heeft een energieklasse D en verbruikt ongeveer 81 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 32,4 euro aan energiekosten. De bouwkwaliteit is topklasse, maar de koelkwaliteit is gemiddeld. Het heeft een netto inhoud van 204 liter, geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Het geluidsniveau is slechts 28 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd. Het is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het bewaren van verse producten.

De Bosch KIR41ADD1 is een inbouw koelkast met VitaFresh XXL lade, Eco Airflow en VarioShelf plateaus. Het houdt groenten en fruit langer vers en zorgt ervoor dat alles gelijkmatig gekoeld wordt. Met een geluidsniveau van 28 decibel is hij bijna geruisloos.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvormingstechnologie. Praktische en efficiënte koeloplossing.

De Bosch KIR41ADD1 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het ideaal is voor gebruikers die alleen behoefte hebben aan koelopslag. De koelkast is voorzien van anti-ijsvormingstechnologie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de koelkast. Met deze specificaties is de Bosch KIR41ADD1 een praktische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en efficiënte koeloplossing.

Inbouw koelkast met gemiddeld energieverbruik. Kosten: 32,4 euro/jaar.

De Bosch KIR41ADD1 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 81 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 32,4 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor je huishouden. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare inbouwkoelkast met lange levensduur. Middenklasse koelkwaliteit.

De Bosch KIR41ADD1 inbouw 1-deurs koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter middenklasse, wat betekent dat de prestaties op het gebied van koeling gemiddeld zijn.

Inbouw koelkast, geschikt voor 3-4 personen.

De Bosch KIR41ADD1 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 204 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit maakt het geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, wat het moeilijk maakt om de totale capaciteit van de koelkast te beoordelen. Het is belangrijk om te weten of er een vriesruimte aanwezig is en zo ja, hoe groot deze is. Dit kan een belangrijke factor zijn bij het bepalen van de functionaliteit van de koelkast.

Stille inbouw koelkast met laag geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Bosch KIR41ADD1 inbouw 1-deurs koelkast is slechts 28 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met dit lage geluidsniveau zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige omgeving zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Inbouw koelkast voor buiten met veel opbergruimte.

De Bosch KIR41ADD1 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt ontwerp dat ervoor zorgt dat voedsel op de juiste temperatuur blijft. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de koelkast niet geschikt is voor plaatsing in een omgeving waar de temperatuur onder de 10 graden Celsius kan dalen.

Koelkast zonder vershoudzone, niet ideaal voor verse producten.

De Bosch KIR41ADD1 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een optimale temperatuur kunt bewaren. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale omstandigheden te creëren voor het langer vers houden van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn als je veel verse producten wilt bewaren en hun kwaliteit wilt behouden.