Koelhouden.nl

Bosch KIS87AFE0

Bekijk de goedkoopste Bosch KIS87AFE0

De Bosch KIS87AFE0 is te koop bij

Review
Bosch KIS87AFE0

De Bosch KIS87AFE0 is een inbouw koel-vriescombinatie met verschillende handige functies. Zo heeft het een instelbare luchtvochtigheid en een flexibele indeling. Daarnaast beschikt het vriesgedeelte over de Low Frost anti-ijsvorming functie, waardoor ontdooien slechts twee keer per jaar nodig is. Met een energieklasse E heeft het apparaat een gemiddeld energieverbruik van 207 kWh per jaar. De bouwkwaliteit van de koel-vriescombinatie is topklasse, wat zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur.

De koelkwaliteit van de Bosch KIS87AFE0 valt in de middenklasse, maar biedt nog steeds voldoende koeling voor voedsel en dranken. Met een netto inhoud van 272 liter is de capaciteit ruim voldoende voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 36 dB is relatief stil en daardoor geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor geluidsoverlast. Bovendien kan de koel-vriescombinatie ook in een schuur of garage geplaatst worden, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Een ander handig kenmerk van de Bosch KIS87AFE0 is de vershoudzone. Deze zone zorgt ervoor dat etenswaren langer vers blijven. Dit is vooral handig voor het bewaren van groente, fruit en vlees. Al met al is de Bosch KIS87AFE0 een praktische en betrouwbare koel-vriescombinatie met een ruime capaciteit en handige functies.

De Bosch KIS87AFE0 is een topklasse inbouw koel-vriescombinatie met instelbare luchtvochtigheid en flexibele indeling. Het houdt fruit en groente langer vers en heeft een BigBox lade voor grote boodschappen.

Inbouw koel-vriescombinatie met anti-ijsvorming functie.

De Bosch KIS87AFE0 is een inbouw koel-vriescombinatie die perfect past in jouw keuken. Met een vriesgedeelte en de Low Frost anti-ijsvorming functie, hoef je slechts twee keer per jaar te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw verse producten en heeft handige opbergmogelijkheden. Met de Bosch KIS87AFE0 heb je altijd een goed georganiseerde en efficiënte koelkast in huis.

Inbouw koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik. Kosten: 82,8 euro per jaar.

De Bosch KIS87AFE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 207 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 82,8 euro per jaar liggen. Dit is een belangrijke specificatie om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie. Het is echter ook belangrijk om te bedenken dat het energieverbruik kan variëren afhankelijk van het gebruik en de instellingen van de koel-vriescombinatie.

Inbouw koel-vriescombinatie met topklasse bouwkwaliteit.

De Bosch KIS87AFE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier zult hebben van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit valt deze in de middenklasse. Hoewel het niet de hoogste koelkwaliteit biedt, zal het nog steeds voldoen aan de meeste behoeften en zorgen voor voldoende koeling voor je voedsel en dranken.

Inbouw koel-vriescombinatie met ruime capaciteit.

De Bosch KIS87AFE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 272 liter, waarvan 209 liter voor het koelgedeelte en 63 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is de capaciteit van deze koel-vriescombinatie ruim voldoende voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille inbouw koel-vriescombinatie, geluidsniveau 36 dB.

Het geluidsniveau van de Bosch KIS87AFE0 inbouw koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast is relatief stil. Dit is een positief aspect, vooral voor mensen die gevoelig zijn voor geluidsoverlast. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving zonder dat het geluid van de koelkast storend is.

Inbouw koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KIS87AFE0 inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is belangrijk omdat de koel-vriescombinatie ontworpen is om optimaal te functioneren bij deze temperatuur. Het is dus mogelijk om je etenswaren veilig en op de juiste temperatuur te bewaren in de schuur of garage, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bederf. Let er wel op dat de temperatuur niet onder de 10 graden Celsius zakt, aangezien dit de prestaties van de koel-vriescombinatie kan beïnvloeden.

Inbouw koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Bosch KIS87AFE0 inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld groente en fruit langer knapperig en smaakvol blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.