Koelhouden.nl

Bosch KSV36AIDP

Bekijk de goedkoopste Bosch KSV36AIDP

De Bosch KSV36AIDP is te koop bij

Review
Bosch KSV36AIDP

De Bosch KSV36AIDP is een ruime 1-deurs koelkast met een koelinhoud van 346 liter. Het heeft een vershoudzone, FreshSense sensoren voor een constante temperatuur en EasyLift deurvakken voor extra ruimte. De koelkast heeft geen vriesgedeelte en geen anti-ijsvorming functie. Het energieverbruik is relatief hoog en het geluidsniveau wordt als luid beschouwd.

De bouw- en koelkwaliteit zijn betrouwbaar en duurzaam, en de koelkwaliteit is topklasse. De netto inhoud van het koelgedeelte is 346 liter, maar er is geen informatie over het vriesgedeelte. De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone voor het langer vers houden van groenten en fruit.

De Bosch KSV36AIDP is een ruime 1-deurs koelkast met een koelinhoud van 346 liter. Het verbruikt weinig energie en heeft een vershoudzone om groenten langer vers te houden. De FreshSense sensoren zorgen voor een constante temperatuur. De EasyLift deurvakken zorgen voor extra ruimte en de roestvrijstalen deur blijft mooi zonder vingerafdrukken.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, handmatig ijs verwijderen.

De Bosch KSV36AIDP is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte en is dus alleen geschikt voor het koelen van je etenswaren. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke koelkast. Desondanks biedt de Bosch KSV36AIDP voldoende ruimte om al je verse producten op te slaan.

Niet energiezuinige koelkast met hoog energieverbruik.

De Bosch KSV36AIDP 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 93 kWh en energiekosten van 37,2 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koelkast met optimale koelprestaties.

De Bosch KSV36AIDP 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter topklasse, wat betekent dat het optimale koelprestaties levert. Met deze koelkast kun je erop vertrouwen dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop.

Grote koelkast met veel ruimte voor verse producten.

De Bosch KSV36AIDP 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 346 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 346 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Luid geluidsniveau, overweeg stillere modellen.

Het geluidsniveau van de Bosch KSV36AIDP 1-deurs koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is het misschien de moeite waard om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koelkast voor buitenruimte met efficiënte indeling.

De Bosch KSV36AIDP 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende ruimte voor het bewaren van etenswaren en heeft een efficiënte indeling. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de koelkast niet geschikt is voor temperaturen onder de 10 graden Celsius, omdat dit de prestaties en levensduur van het apparaat kan beïnvloeden.

Koelkast met vershoudzone voor langere versheid.

De Bosch KSV36AIDP 1-deurs koelkast is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koelkast heeft namelijk een speciale vershoudzone waarin je jouw verse producten langer vers kunt houden. Dit is vooral handig als je regelmatig verse groenten en fruit koopt en deze langer wilt bewaren. De vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de versheid van je producten. Zo blijven je groenten en fruit langer knapperig en smaakvol.