Koelhouden.nl

Bosch KSV36VWEP

Bekijk de goedkoopste Bosch KSV36VWEP

De Bosch KSV36VWEP is te koop bij

Review
Bosch KSV36VWEP

De Bosch KSV36VWEP is een vrijstaande 1-deurs koelkast zonder vriesgedeelte. Met een koelinhoud van 346 liter is het geschikt voor huishoudens van 5 personen of meer. De koelkast heeft een vershoudzone om groenten langer vers te houden en zorgt door luchtcirculatie voor gelijkmatige koeling. Het energieverbruik is relatief hoog, wat kan leiden tot hogere energiekosten.

De bouwkwaliteit is in de basisklasse, maar de koelkwaliteit is van topklasse. Het geluidsniveau van 39 dB wordt als luid beschouwd, dus het is niet de beste keuze voor wie op zoek is naar een stille koelkast. De koelkast kan in een schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor wie graag verse producten langer wil bewaren.

De Bosch KSV36VWEP is een 1-deurs koelkast met een koelinhoud van 346 liter. Ideaal voor 5 personen of meer. Het heeft een vershoudzone onderin om groenten langer vers te houden. Door de luchtcirculatie blijft alles gelijkmatig gekoeld. Met de topklasse bouwkwaliteit gaat deze koelkast lang mee.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, handmatig ontdooien nodig.

De Bosch KSV36VWEP is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het alleen geschikt is voor het koelen van voedsel en dranken. Het ontbreken van anti-ijsvorming betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Met deze specificaties is de Bosch KSV36VWEP ideaal voor mensen die alleen behoefte hebben aan een koelkast zonder vriesgedeelte en geen problemen hebben met het handmatig ontdooien van ijs.

1-deurs koelkast met hoog energieverbruik.

De Bosch KSV36VWEP 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 116 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 46,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit een aanzienlijke impact kan hebben op jouw energiekosten op de lange termijn.

1-deurs koelkast met goede koelkwaliteit.

De Bosch KSV36VWEP 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van het apparaat mogelijk minder lang zijn dan bij modellen met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat betekent dat deze koelkast uitstekend in staat is om voedsel op de juiste temperatuur te houden en bederf te voorkomen. Met deze koelkast kun je dus genieten van optimale koelprestaties.

Grote koelkast met veel ruimte voor verse producten.

De Bosch KSV36VWEP 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 346 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 346 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de Bosch KSV36VWEP 1-deurs koelkast is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk omdat het invloed kan hebben op de rust en stilte in je huis. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koelkast voor buiten met voldoende opslagruimte.

De Bosch KSV36VWEP 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

1-deurs koelkast zonder vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Bosch KSV36VWEP 1-deurs koelkast is een uitstekende keuze voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Deze koelkast beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor voedsel langer vers blijft. Als je regelmatig verse producten wilt bewaren, is het wellicht verstandig om een koelkast met een vershoudzone te overwegen.