Koelhouden.nl

ETNA AKV578IRVS

Bekijk de goedkoopste ETNA AKV578IRVS

De ETNA AKV578IRVS is te koop bij

Review
ETNA AKV578IRVS

De ETNA AKV578IRVS is een Amerikaanse koelkast met genoeg opbergruimte voor weekboodschappen van 5 personen of meer. Je kunt alles overzichtelijk indelen dankzij de lades en planken. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal even koud is en het koolstoffilter voorkomt sterke geuren.

Met de dispenser kun je snel koud water of ijsblokjes toevoegen aan jouw drankje. No Frost zorgt ervoor dat het vriesgedeelte niet ontdooid hoeft te worden. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, waardoor de koelkast betrouwbaar en degelijk is. De netto inhoud van 499 liter biedt voldoende ruimte voor boodschappen en diepvriesproducten.

Het geluidsniveau van 43 dB wordt als luid beschouwd. De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, waardoor verse producten sneller kunnen bederven.

De ETNA AKV578IRVS is een Amerikaanse koelkast met genoeg opbergruimte voor weekboodschappen van 5 personen of meer. Je kunt alles overzichtelijk indelen dankzij de lades en planken. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal even koud is en het koolstoffilter voorkomt sterke geuren. Met de dispenser kun je snel koud water of ijsblokjes toevoegen aan jouw drankje. No Frost zorgt ervoor dat het vriesgedeelte niet ontdooid hoeft te worden.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De ETNA AKV578IRVS is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met de ETNA AKV578IRVS heb je altijd voldoende gekoelde en bevroren producten binnen handbereik.

Amerikaanse koelkast met hoog energieverbruik en kosten.

De ETNA AKV578IRVS Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 302 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 120,8 euro per jaar. Dit betekent dat je rekening moet houden met hogere energiekosten bij het gebruik van deze koelkast. Het is belangrijk om dit in overweging te nemen bij het maken van je keuze, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Betrouwbare en degelijke Amerikaanse koelkast met voldoende koelkwaliteit.

De ETNA AKV578IRVS Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. De constructie van de koelkast is solide en degelijk, wat bijdraagt aan de algemene kwaliteit van het product. De koelkwaliteit is ook voldoende, waardoor je voedsel op de juiste temperatuur blijft en vers blijft.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De ETNA AKV578IRVS Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 499 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 334 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 165 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het opslaan van al je boodschappen en diepvriesproducten.

Luid geluid, niet geschikt voor open keuken.

Het geluidsniveau van de ETNA AKV578IRVS Amerikaanse koelkast is 43 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, zelfs op een afstand. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Geschikt voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De ETNA AKV578IRVS Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast niet goed zal functioneren bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de koelkast optimaal te laten werken.

Amerikaanse koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De ETNA AKV578IRVS Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.