Koelhouden.nl

ETNA AKV578IZWA

Bekijk de goedkoopste ETNA AKV578IZWA

De ETNA AKV578IZWA is te koop bij

Review
ETNA AKV578IZWA

De ETNA AKV578IZWA is een Amerikaanse koelkast met verschillende handige functies. Zo heeft het een dispenser voor koud water en ijsblokjes, en No Frost technologie waardoor ontdooien niet nodig is. Daarnaast beschikt de koelkast over een koolstoffilter om geuren te verwijderen.

Het energieverbruik van de ETNA AKV578IZWA is relatief hoog, met jaarlijkse kosten van 120,8 euro. Echter, de bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Met een netto inhoud van 499 liter is deze koelkast ruim voldoende voor een huishouden van 5 personen of meer.

Het geluidsniveau van de ETNA AKV578IZWA is 43 dB, wat als luid wordt beschouwd. Hier moet rekening mee worden gehouden bij het plaatsen van de koelkast. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat deze koelkast geschikt is voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Een nadeel van deze koelkast is dat het geen vershoudzone heeft, wat voor sommige mensen een minpunt kan zijn als ze hun etenswaren langer vers willen houden.

Samenvatting: De ETNA AKV578IZWA is een Amerikaanse koelkast die perfect is voor het bewaren van weekboodschappen van 5 personen of meer. Met voldoende opbergruimte, luchtcirculatie en een koolstoffilter om geuren te verwijderen, is het de ideale koelkast. Het heeft ook een dispenser voor koud water en de mogelijkheid om ijsblokjes toe te voegen. Het heeft bovendien No Frost, dus ontdooien is niet nodig.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De ETNA AKV578IZWA is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien.

Niet de meest energiezuinige Amerikaanse koelkast.

De ETNA AKV578IZWA Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 302 kWh en energiekosten van 120,8 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koelkast met goede bouwkwaliteit en koelvermogen.

De ETNA AKV578IZWA Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om voedsel op de juiste temperatuur te houden, maar het kan mogelijk niet dezelfde prestaties leveren als een koelkast met een hogere klasse. Over het algemeen biedt deze koelkast een goede balans tussen bouwkwaliteit en koelvermogen.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime opslagruimte.

De ETNA AKV578IZWA Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 499 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 334 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 165 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Met deze ruime capaciteit biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al je boodschappen en diepvriesproducten.

Luid geluidsniveau, rekening houden met plaatsing.

Het geluidsniveau van de ETNA AKV578IZWA Amerikaanse koelkast is 43 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, zelfs op een afstand. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is het misschien de moeite waard om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koelkast voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De ETNA AKV578IZWA Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast mogelijk niet goed functioneert bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de optimale werking van de koelkast te garanderen.

Amerikaanse koelkast zonder vershoudzone kan bederven versnellen.

De ETNA AKV578IZWA Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat bepaalde producten, zoals vlees en vis, langer vers blijven door de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal te reguleren. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.