Koelhouden.nl

Etna AKV678ZWA

Bekijk de goedkoopste Etna AKV678ZWA

De Etna AKV678ZWA is te koop bij

Review
Etna AKV678ZWA

De Etna AKV678ZWA is een energiezuinige Amerikaanse koelkast met 5 plateaus in zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte. De koelkast heeft een ruime inhoud van 519 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koelkast is slechts 35 dB, waardoor je geen last hebt van storende geluiden.

De koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en biedt voldoende koelvermogen om je voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het apparaat is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.

De Etna AKV678ZWA is een energiezuinige Amerikaanse koelkast met 5 plateaus in zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte. Met de Multi Airflow is het overal in de koeling even koud en de 2 groentelades bieden ruimte voor groenten en fruit. Het lage geluidsniveau zorgt ervoor dat je geen last hebt van storende geluiden.

Vrijstaande koelkast met No Frost technologie.

De Etna AKV678ZWA is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je boodschappen op te bergen. De Etna AKV678ZWA is een praktische en gebruiksvriendelijke koelkast die perfect past in elke keuken.

Koelkast met hoge energiekosten, energieklasse C.

De Etna AKV678ZWA Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse C, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 198 kWh, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 79,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Betrouwbare en duurzame koelkast van middenklasse kwaliteit.

De Etna AKV678ZWA Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een goede keuze voor langdurig gebruik. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je voedsel op de juiste temperatuur te houden. Al met al is de Etna AKV678ZWA een solide keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame koelkast.

Grote Amerikaanse koelkast met veel ruimte.

De Etna AKV678ZWA Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 519 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 334 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 185 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Met deze capaciteit biedt de koelkast voldoende ruimte om al je boodschappen en diepvriesproducten op te slaan.

Stille Amerikaanse koelkast voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Etna AKV678ZWA Amerikaanse koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het lawaai van je koelkast.

Amerikaanse koelkast voor schuur of garage.

De Etna AKV678ZWA Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast niet goed zal functioneren bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de koelkast optimaal te laten werken. Hierdoor is het mogelijk om extra koelruimte te creëren in je schuur of garage, wat handig kan zijn voor het bewaren van extra voedsel of dranken.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Etna AKV678ZWA Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.