Koelhouden.nl

ETNA KCV143WIT

Bekijk de goedkoopste ETNA KCV143WIT

De ETNA KCV143WIT is te koop bij

Review
ETNA KCV143WIT

De ETNA KCV143WIT is een geschikte koel-vriescombinatie voor een klein huishouden. Met een koelgedeelte van 122 liter is er genoeg ruimte voor boodschappen voor 1 of 2 personen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat alles gelijkmatig koel blijft. De 3 legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas en kunnen zware schalen dragen. De 3 doorzichtige vrieslades bieden ruimte voor een brood, diepvriespizza’s en bevroren fruit. Het deurvak is geschikt voor flessen sap of pakken melk.

Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien. De ETNA KCV143WIT koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 195 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 44,16 euro per jaar verhogen. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse.

De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 175 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage en heeft geen vershoudzone.

De ETNA KCV143WIT is een geschikte koel-vriescombinatie voor een klein huishouden. Met een koelgedeelte van 122 liter is er genoeg ruimte voor boodschappen voor 1 of 2 personen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat alles gelijkmatig koel blijft. De 3 legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas en kunnen zware schalen dragen. De 3 doorzichtige vrieslades bieden ruimte voor een brood, diepvriespizza's en bevroren fruit. Het deurvak is geschikt voor flessen sap of pakken melk.

Vrijstaande koel-vriescombinatie zonder anti-ijsvorming functie.

De ETNA KCV143WIT is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, verhoogt energierekening.

De ETNA KCV143WIT koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 195 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 44,16 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Koel-vriescombinatie met basisklasse bouw- en koelkwaliteit.

De ETNA KCV143WIT koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Koel-vriescombinatie met 175 liter inhoud, geschikt voor 1-2 personen.

De ETNA KCV143WIT koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 175 liter, waarvan 122 liter voor het koelgedeelte en 53 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Deze koel-vriescombinatie is dus geschikt voor 1-2 personen, met voldoende ruimte voor het koelen van voedsel en een beperkte vriesruimte.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de ETNA KCV143WIT koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet zo stil als koelkasten met een geluidsniveau van 35 dB of lager. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koel-vriescombinatie niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KCV143WIT koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, wat nadelig kan zijn voor de werking van de koelkast. Daarnaast is de isolatie van deze koel-vriescombinatie niet voldoende om de juiste temperatuur te behouden in een omgeving met wisselende temperaturen. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur constant is en de koelkast optimaal kan functioneren.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De ETNA KCV143WIT koel-vriescombinatie beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.