Koelhouden.nl

ETNA KCV143ZWA

Bekijk de goedkoopste ETNA KCV143ZWA

De ETNA KCV143ZWA is te koop bij

Review
ETNA KCV143ZWA

De ETNA KCV143ZWA is een geschikte koel-vriescombinatie voor een klein huishouden. Het koelgedeelte heeft een capaciteit van 122 liter en het vriesgedeelte heeft 53 liter. De koel-vriescombinatie heeft luchtcirculatie, waardoor het overal even koel is. De 3 legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas en kunnen zware schalen dragen. Er zijn ook 3 doorzichtige vrieslades en een deurvak voor flessen sap of melk.

Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, dus je moet het vriesgedeelte 6 keer per jaar ontdooien. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. Deze koel-vriescombinatie is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen vanwege de fluctuerende temperaturen.

Het heeft ook geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren.

De ETNA KCV143ZWA is een geschikte koel-vriescombinatie voor een klein huishouden. Het koelgedeelte heeft een capaciteit van 122 liter voor 1 of 2 personen. Dankzij de luchtcirculatie is het overal in de koel-vriescombinatie even koel. De 3 legplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas en kunnen zware schalen dragen. De 3 doorzichtige vrieslades bieden ruimte voor brood, diepvriespizza's en bevroren fruit, terwijl het deurvak ruimte biedt voor flessen sap of melk.

Vrijstaande koel-vriescombinatie zonder anti-ijsvorming functie.

De ETNA KCV143ZWA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, verhoogt energierekening.

De ETNA KCV143ZWA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 195 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 44,16 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Koel-vriescombinatie in basisklasse, minder betrouwbaar.

De ETNA KCV143ZWA koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Koel-vriescombinatie met normaal koelgedeelte en klein vriesgedeelte.

De ETNA KCV143ZWA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 175 liter, waarvan 122 liter voor het koelgedeelte en 53 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Deze koel-vriescombinatie is dus geschikt voor 1-2 personen, met voldoende ruimte voor het koelen van voedsel en een beperkte vriesruimte.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de ETNA KCV143ZWA koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet zo stil als koelkasten met een geluidsniveau van 35 dB of lager. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KCV143ZWA koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, vooral tijdens de zomer- en wintermaanden. De koel-vriescombinatie is ontworpen om te functioneren binnen een bepaald temperatuurbereik, en extreme temperaturen kunnen de prestaties en levensduur van het apparaat negatief beïnvloeden. Daarom is het aan te raden om deze koel-vriescombinatie binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gecontroleerd kan worden.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan bederven veroorzaken.

De ETNA KCV143ZWA koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.