Koelhouden.nl

Etna KDV156ZWA

Bekijk de goedkoopste Etna KDV156ZWA

De Etna KDV156ZWA is te koop bij

Review
Etna KDV156ZWA

De ETNA KDV156ZWA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met verstelbare plateaus, deurvakken en een klein vriesvak. Het apparaat heeft een netto inhoud van 206 liter, waarvan 165 liter voor het koelgedeelte en 41 liter voor het vriesgedeelte. Het vriesvak hoeft slechts 1-2 keer per jaar ontdooid te worden.

De koelkast valt in de basisklasse wat betreft bouw- en koelkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse. Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is relatief hoog, met een jaarlijks verbruik van 176 kWh. Het geluidsniveau van de koelkast is 40 dB, wat als luid wordt beschouwd.

Helaas is de koel-vriescombinatie niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen vanwege de fluctuerende temperaturen. Daarnaast heeft het apparaat geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De ETNA KDV156ZWA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met verstelbare plateaus, deurvakken en een klein vriesvak. Ideaal voor 3-4 personen en kan worden geplaatst in een kleine keuken. Geschikt voor het bewaren van melk, pasta, jam, frisdrank, eieren, pesto, paprika's, appels, aubergines, ovenfriet, frambozen en raketjes. Het vriesvak hoeft slechts 1-2 keer per jaar ontdooid te worden.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Etna KDV156ZWA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van de koelkast. Met deze koel-vriescombinatie heb je dus voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan en hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, verhoogt energiekosten.

De Etna KDV156ZWA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 176 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 70,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw energierekening op de lange termijn.

Koel-vriescombinatie in basisklasse, minder betrouwbaar.

De Etna KDV156ZWA koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Koel-vriescombinatie met 206 liter inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Etna KDV156ZWA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 206 liter, waarvan 165 liter voor het koelgedeelte en 41 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3 tot 4 personen.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de Etna KDV156ZWA koel-vriescombinatie is 40 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen. Het geluidsniveau van een normale koelkast ligt tussen de 36 en 38 dB, dus de Etna KDV156ZWA valt net boven deze range. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze, aangezien het geluidsniveau hoger is dan 35 dB.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De Etna KDV156ZWA koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, vooral tijdens de zomer en winter. De koel-vriescombinatie is ontworpen om te functioneren binnen een bepaald temperatuurbereik, en extreme temperaturen kunnen de prestaties en levensduur van het apparaat negatief beïnvloeden. Daarom is het aan te raden om deze koel-vriescombinatie binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gecontroleerd kan worden.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, producten bederven sneller.

De Etna KDV156ZWA koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven en dat je ze dus minder lang kunt bewaren.