Koelhouden.nl

ETNA KKD4102

Bekijk de goedkoopste ETNA KKD4102

De ETNA KKD4102 is te koop bij

Review
ETNA KKD4102

De ETNA KKD4102 is een ruime inbouwkoelkast met verstelbare plateaus en led verlichting. Het heeft een geluidsniveau van 38 decibel en een draaiknop om de temperatuur aan te passen. Helaas heeft deze koelkast geen vriesgedeelte en geen anti-ijsvorming functie. Het energieverbruik is relatief hoog, wat kan resulteren in hogere energiekosten.

De bouw- en koelkwaliteit zijn gemiddeld, dus het voldoet aan basisbehoeften. De netto inhoud van het koelgedeelte is 160 liter, geschikt voor 3-4 personen, maar er is geen informatie over het vriesgedeelte. Het geluidsniveau van 38 dB wordt als luid beschouwd, maar nog steeds binnen het normale bereik. Deze koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de gevoeligheid voor extreme temperaturen en vochtigheid.

Helaas heeft het ook geen vershoudzone, wat kan leiden tot snellere bederf van verse producten.

De ETNA KKD4102 is een ruime inbouwkoelkast met een compact formaat. Het heeft een geluidsniveau van 38 decibel en verstelbare plateaus voor meer ruimte. De koelkast heeft ook led verlichting en een draaiknop om de temperatuur aan te passen.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte en anti-ijsvorming.

De ETNA KKD4102 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Helaas heeft deze koelkast geen vriesgedeelte, wat een nadeel kan zijn voor mensen die regelmatig diepvriesproducten willen bewaren. Daarnaast beschikt de koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen. Desondanks biedt de ETNA KKD4102 voldoende ruimte om jouw verse producten koel te houden.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik, 48 euro/jaar.

De ETNA KKD4102 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 120 kWh per jaar, zal deze koelkast je ongeveer 48 euro per jaar kosten aan energiekosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koelkast met gemiddelde kwaliteit en betrouwbaarheid.

De ETNA KKD4102 inbouw 1-deurs koelkast heeft een basisklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, zal het nog steeds voldoen aan je basisbehoeften voor het koelen van voedsel. Het is belangrijk om te overwegen of je bereid bent om te investeren in een koelkast met een hogere bouwkwaliteit als je op zoek bent naar een langere levensduur en betrouwbaarheid.

Inbouw koelkast met normale grootte, geschikt voor 3-4 personen.

De ETNA KKD4102 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 160 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast geschikt is voor 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, wat het lastig maakt om de totale capaciteit van de koelkast te beoordelen. Het is belangrijk om te weten of er een vriesruimte aanwezig is en zo ja, hoe groot deze is.

Luid geluidsniveau, net onder grens van 39 dB.

Het geluidsniveau van de ETNA KKD4102 inbouw 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het is nog steeds binnen het normale bereik. Het is belangrijk om te weten dat een geluidsniveau van 39 dB en hoger als luid wordt beschouwd, dus deze koelkast valt net onder deze grens. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is het misschien de moeite waard om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KKD4102 inbouw 1-deurs koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet bestand is tegen extreme temperaturen en vochtigheid. In een schuur of garage kunnen de temperaturen sterk variëren en vochtigheid hoog zijn, wat de prestaties en levensduur van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de omgevingstemperatuur en vochtigheid beter gecontroleerd kunnen worden.

Koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De ETNA KKD4102 inbouw 1-deurs koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven.