Koelhouden.nl

Haier HDPW5620ANPD

Bekijk de goedkoopste Haier HDPW5620ANPD

De Haier HDPW5620ANPD is te koop bij

Review
Haier HDPW5620ANPD

De Haier HDPW5620ANPD koel-vriescombinatie is een vrijstaand apparaat met genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 personen. Het koelgedeelte heeft vershoudlades, een instelbaar vochtgehalte en een aparte lade voor zalm. Het vriesgedeelte heeft 3 lades en hoeft nooit ontdooid te worden. Met een energieklasse A is deze koel-vriescombinatie energiezuinig en bespaar je op je energierekening.

De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Met een netto inhoud van 409 liter is er voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en dranken. Het geluidsniveau van 35 dB maakt de koelkast stil en geschikt voor plaatsing in een open keuken of woonkamer. Daarnaast is de koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat verse producten langer vers blijven, zelfs in een omgeving met variërende temperaturen.

De Haier HDPW5620ANPD koel-vriescombinatie heeft genoeg ruimte voor de boodschappen van 5 personen. Het koelgedeelte heeft vershoudlades, een instelbaar vochtgehalte, en een aparte lade voor zalm. Het vriesgedeelte heeft 3 lades en hoeft nooit ontdooid te worden. Geschikt voor beleg, yoghurt, tapashapjes, diepvriespizza's, broden en frituurhapjes.

Vrijstaande koel-vriescombinatie zonder ijsvorming.

De Haier HDPW5620ANPD is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke manier van koelen en vriezen.

Energiezuinige koel-vriescombinatie, bespaar op energierekening.

De Haier HDPW5620ANPD koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Met een jaarlijks energieverbruik van 114 kWh en energiekosten van 45,6 euro, is deze koelkast een goede keuze voor mensen die willen besparen op hun energierekening. Het lage energieverbruik zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten en draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl. Met deze koel-vriescombinatie kun je je etenswaren op de juiste temperatuur houden zonder je zorgen te maken over het energieverbruik.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en energiezuinig.

De Haier HDPW5620ANPD koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat de koelkast energiezuinig is. Met de Haier HDPW5620ANPD koel-vriescombinatie haal je dus een kwalitatief hoogwaardig apparaat in huis.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Haier HDPW5620ANPD koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 409 liter, waarvan 289 liter voor het koelgedeelte en 120 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Haier HDPW5620ANPD koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is vooral handig als je de koelkast in een open keuken of in de buurt van de woonkamer plaatst, omdat het geluidsniveau laag genoeg is om geen storende factor te zijn. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je eten en drinken koel blijft.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Haier HDPW5620ANPD koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie goed zal functioneren in een schuur of garage, waar de omgevingstemperatuur vaak lager kan zijn dan in een reguliere keuken.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Haier HDPW5620ANPD koel-vriescombinatie is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een koelkast met een vershoudzone. Deze functie zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. Of je nu groenten, fruit of vlees wilt bewaren, de vershoudzone biedt de ideale omstandigheden om de kwaliteit en smaak van je etenswaren te behouden. Dit is vooral handig als je de koel-vriescombinatie in je schuur of garage wilt plaatsen, waar de temperatuur soms kan variëren. Met de Haier HDPW5620ANPD hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die snel achteruitgaan.