Koelhouden.nl

Inventum KK1420B

Bekijk de goedkoopste Inventum KK1420B

De Inventum KK1420B is te koop bij

Review
Inventum KK1420B

De Inventum KK1420B is een vrijstaande 1-deurs koelkast met een inhoud van 230 liter, geschikt voor 3-4 personen. Het heeft verschillende deurvakken en een groentelade om alles georganiseerd te houden. Onderhoud is gemakkelijk dankzij de led binnenverlichting en stofvrije condensor.

Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte en geen anti-ijsvorming functie, maar biedt voldoende ruimte voor het koelen van boodschappen. Het energieverbruik is relatief hoog, wat de maandelijkse kosten kan beïnvloeden. De bouw- en koelkwaliteit zijn in de basisklasse, wat kan leiden tot een kortere levensduur en minder efficiëntie. Het geluidsniveau is luid, dus het is niet de beste keuze voor wie op zoek is naar een stille koelkast. Het is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen vanwege de extreme temperaturen.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun etenswaren langer vers willen houden.

De Inventum KK1420B is een 1-deurs koelkast met een inhoud van 230 liter. Je kunt er genoeg boodschappen voor 3 tot 4 personen in bewaren, inclusief toetjes, beleg en flessen sap. Er zijn verschillende deurvakken en een groentelade om alles georganiseerd te houden. Met led binnenverlichting en een stofvrije condensor, is onderhoud gemakkelijk en kun je 's nachts een snack vinden zonder problemen.

Koelkast zonder vriesgedeelte, handmatig ijs verwijderen.

De Inventum KK1420B is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het voornamelijk geschikt is voor gebruikers die geen behoefte hebben aan het invriezen van voedsel. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen om de optimale werking van de koelkast te behouden. Desondanks biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het koelen van je boodschappen en is het een betaalbare optie voor huishoudens die geen behoefte hebben aan een vriesgedeelte.

Koelkast met hoog energieverbruik, verhoogt energierekening.

De Inventum KK1420B 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 102 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 40,8 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

1-deurs koelkast met basisklasse bouwkwaliteit.

De Inventum KK1420B 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit kan invloed hebben op de efficiëntie en prestaties van het koelsysteem. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Koelkast met normale grootte, geschikt voor 3-4 personen.

De Inventum KK1420B 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 230 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast geschikt is voor 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er een vriesruimte aanwezig is. Over het algemeen biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en dranken voor een gemiddeld huishouden.

Luid geluid, niet stil, niet normaal.

Het geluidsniveau van de Inventum KK1420B 1-deurs koelkast is 40 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De Inventum KK1420B 1-deurs koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren bij extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, waardoor de koelkast mogelijk niet goed kan koelen. Daarnaast kan de kou in de winter de prestaties van de koelkast negatief beïnvloeden. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Koelkast zonder vershoudzone kan nadeel zijn.

De Inventum KK1420B 1-deurs koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat bepaalde producten, zoals vlees en vis, op een lagere temperatuur bewaard kunnen worden. Hierdoor blijven ze langer vers en behouden ze hun smaak en kwaliteit. Het ontbreken van een vershoudzone kan dus een gemis zijn voor mensen die veel waarde hechten aan het vers houden van hun voedsel.