Koelhouden.nl

Inventum KV1501B

Bekijk de goedkoopste Inventum KV1501B

De Inventum KV1501B is te koop bij

Review
Inventum KV1501B

De Inventum KV1501B is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Met een energieklasse E heeft deze koel-vriescombinatie een relatief hoog energieverbruik. De bouwkwaliteit is middenklasse en de koelkwaliteit valt in de basisklasse.

De netto inhoud van het koelgedeelte is 120 liter en van het vriesgedeelte 53 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau van 41 dB wordt als luid beschouwd. Helaas is deze koel-vriescombinatie niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage vanwege de fluctuerende temperatuur en slechte isolatie.

Daarnaast beschikt de Inventum KV1501B niet over een vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer vers houden van verse producten.

De Inventum KV1501B is een koel-vriescombinatie waar je gemakkelijk al je boodschappen in kunt bewaren. Met de groentelade, 3 plateaus en het No Frost systeem hoef je je geen zorgen te maken over het ontdooien of behouden van de smaak van je voedsel. Bovendien hoef je de achterkant van de koelkast niet af te stoffen.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Inventum KV1501B is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat er geen ijsvorming ontstaat in het vriesgedeelte. Zo blijven je etenswaren langer vers en hoef je minder tijd te besteden aan het onderhoud van de koelkast. De Inventum KV1501B is een praktische en efficiënte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Inventum KV1501B koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 203 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 81,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met basisklasse koelkwaliteit.

De Inventum KV1501B koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het geen topklasse bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare koelkast. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel vervult, maar mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties biedt. Desondanks is het nog steeds een degelijke optie voor dagelijks gebruik.

Koel-vriescombinatie met 173 liter inhoud, geschikt voor 1-2 personen.

De Inventum KV1501B koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 173 liter, waarvan 120 liter voor het koelgedeelte en 53 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'normaal' (60 tot 90 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 1-2 personen.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor stiltezoekers.

Het geluidsniveau van de Inventum KV1501B koel-vriescombinatie is 41 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt dus niet in de categorie normaal of stil. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De Inventum KV1501B koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert en niet goed geïsoleerd is. Hierdoor kan de koelkast niet optimaal functioneren en kan het de levensduur van het apparaat verkorten. Het is daarom aan te raden om deze koel-vriescombinatie binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur stabiel is en de isolatie beter is.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Inventum KV1501B koel-vriescombinatie beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn om voedsel langer vers te houden. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.