Koelhouden.nl

Inventum VK952W

Bekijk de goedkoopste Inventum VK952W

De Inventum VK952W is te koop bij

Review
Inventum VK952W

De Inventum VK952W is een vrieskist met een capaciteit van 238 liter, ideaal voor een huishouden van 3 personen. De vriezer heeft een flexibele opslagruimte, met 4 onderste lades voor grotere items en 3 bovenste vakken voor kleinere items zoals ijsjes. Dit ontwerp maakt het eenvoudig om grote producten op te slaan en alles overzichtelijk te houden.

Qua energieverbruik heeft deze vriezer een energieklasse E, wat betekent dat het redelijk zuinig is, maar er zijn zuinigere modellen beschikbaar. Het jaarlijkse energieverbruik bedraagt 200 kWh, wat neerkomt op ongeveer 56 euro per jaar. De bouwkwaliteit is basisklasse, wat betekent dat het degelijk en betrouwbaar is, maar zonder de extra duurzaamheidskenmerken van topklasse modellen. Desondanks levert het solide prestaties voor zijn prijsklasse.

Het geluidsniveau van de vriezer is 41 dB, wat als ‘Luid’ wordt beschouwd. Voor diegenen die overwegen de vriezer in een schuur of garage te plaatsen, is er goed nieuws: dit is mogelijk, mits de temperatuur boven de -15 graden Celsius blijft.

Inventum VK952W Review

De Inventum VK952W vrieskist biedt maar liefst 238 liter vriesruimte. Dit maakt het een ideale keuze voor huishoudens van 3 personen die op zoek zijn naar een betrouwbare en ruime vriezer. Terwijl de onderste 4 lades gemakkelijk uit de vriezer te trekken zijn voor je grotere diepvriesproducten, bevinden er zich bovenin nog 3 handige vakken voor kleinere items zoals ijsjes en diepvriesfruit. Maar wat maakt dit model nou zo speciaal? Laten we dieper ingaan op de specificaties en kenmerken.

Type vriezer: Vrieskist voor flexibele opslag

De Inventum VK952W is een vrieskistmodel. Dit houdt in dat het een horizontale opslagruimte heeft in plaats van een verticale indeling zoals bij een vrieskast. Het voordeel van zo'n model is dat je gemakkelijk grote items kunt opslaan en het overzicht bewaart. Zeker met de uittrekbare lades en bovenste vakken wordt het ordenen en terugvinden van je diepvriesproducten een eitje.

Stroomverbruik: Energieklasse E met een jaarverbruik van 200 kWh

De Inventum VK952W heeft een energieklasse E. Dit betekent dat het apparaat redelijk zuinig is, hoewel er zuinigere modellen op de markt zijn. Met een jaarlijks energieverbruik van 200 kWh kost dit je ongeveer 56 euro per jaar. Hoewel dit niet het meest zuinige model op de markt is, levert het toch degelijke prestaties op het gebied van energie-efficiëntie.

Bouwkwaliteit: Basisklasse met betrouwbare prestaties

De bouwkwaliteit van de Inventum VK952W valt onder de basisklasse. Dit betekent dat het apparaat degelijk is gebouwd en betrouwbaar functioneert, maar niet de extra duurzaamheidskenmerken van topklasse modellen heeft. Echter, voor zijn prijsklasse levert het solide prestaties en kun je erop vertrouwen dat het zijn werk goed doet.

Inhoud: Een royale 198 liter voor al jouw diepvriesbehoeften

Met een netto inhoud van 198 liter valt de Inventum VK952W in de categorie 'Normaal'. Dit betekent dat je voldoende ruimte hebt voor de diepvriesbehoeften van een gemiddeld huishouden. Of het nu gaat om pizza's, broden, ijsjes of maaltijdrestjes, deze vriezer biedt voldoende ruimte om alles georganiseerd op te slaan.

Geluidsniveau: Luid met 41 dB

Met een geluidsniveau van 41 dB wordt de Inventum VK952W als 'Luid' beschouwd. Dit is iets om rekening mee te houden als je gevoelig bent voor geluid of als je de vriezer in een open ruimte wilt plaatsen. Echter, voor velen zal dit geluidsniveau geen groot probleem vormen en is het in lijn met veel andere vrieskisten op de markt.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, bij temperaturen boven de -15 graden

Goed nieuws voor diegenen die overwegen om de Inventum VK952W in een schuur of garage te plaatsen: dat kan! Deze vriezer kan prima functioneren in omgevingstemperaturen tot -15 graden Celsius. Dit maakt het een flexibele optie voor diegenen die wat extra diepvriesruimte buiten de keuken nodig hebben. Zorg er wel voor dat de temperatuur in de winter niet onder deze grens komt.