Koelhouden.nl

LG GBB61MCGCN1 Door Cooling

Bekijk de goedkoopste LG GBB61MCGCN1 Door Cooling

De LG GBB61MCGCN1 Door Cooling is te koop bij

Review
LG GBB61MCGCN1 Door Cooling

De LG GBB61MCGCN1 Door Cooling koel-vriescombinatie is een praktische en efficiënte koelkast met een ruime inhoud van 341 liter. Het apparaat heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is. Met een geluidsniveau van 35 dB is de koelkast nauwelijks hoorbaar, ideaal voor een open keuken.

De LG GBB61MCGCN1 is ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De koelkast is voorzien van No Frost technologie, waardoor ontdooien niet meer nodig is. Daarnaast heeft het een vershoudzone die ervoor zorgt dat groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is gemiddeld, met een jaarlijkse energiekosten van ongeveer 68,4 euro.

Kortom, de LG GBB61MCGCN1 Door Cooling koel-vriescombinatie is een betrouwbare en efficiënte keuze voor jouw keuken.

De LG GBB61MCGCN1 Door Cooling koelkast houdt je boodschappen goed gekoeld zonder koude lucht te laten ontsnappen. De vershoudzone zorgt ervoor dat sla, peren, biefstuk, vis en kaas langer vers blijven. Dankzij de luchtcirculatie is het overal in de koelkast even koel. Met een geluidsniveau van 35 decibel is het apparaat nauwelijks hoorbaar, dus ideaal voor een open keuken.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De LG GBB61MCGCN1 Door Cooling is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met de Door Cooling functie wordt de temperatuur gelijkmatig verdeeld, waardoor je voedsel langer vers blijft. De LG GBB61MCGCN1 is een praktische en efficiënte koelkast voor jouw keuken.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De LG GBB61MCGCN1 Door Cooling koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 171 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 68,4 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

De LG GBB61MCGCN1 Door Cooling koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Met deze specificaties ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte koelkast.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De LG GBB61MCGCN1 Door Cooling koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 341 liter, waarvan 234 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt ook in de categorie 'groot', met een netto inhoud van 107 liter. Deze capaciteit is geschikt voor een huishouden van 3-4 personen.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de LG GBB61MCGCN1 Door Cooling koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De LG GBB61MCGCN1 Door Cooling koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone en geschikt voor schuur/garage.

De LG GBB61MCGCN1 Door Cooling koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.