Koelhouden.nl

LG GBB61PZGCN1

Bekijk de goedkoopste LG GBB61PZGCN1

De LG GBB61PZGCN1 is te koop bij

Review
LG GBB61PZGCN1

De LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie is een vrijstaande koelkast met verschillende handige functies. Het heeft instelbare temperatuur, luchtvochtigheidsregeling en luchtcirculatie, waardoor jouw boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft een no frost functie, waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien.

Het heeft een energieklasse C, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn topklasse, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is. Met een netto inhoud van 341 liter is er voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan. Het geluidsniveau is laag, waardoor je nauwelijks merkt dat de koelkast aan staat.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Al met al is de LG GBB61PZGCN1 een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende ruimtes in huis.

De LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie houdt jouw boodschappen langer vers. Het heeft instelbare temperatuur, luchtvochtigheidsregeling en luchtcirculatie. De deur kan open blijven terwijl de temperatuur in balans blijft. Het is een stille koelkast met 35 decibel geluid.

No frost koel-vriescombinatie met vriesgedeelte.

De LG GBB61PZGCN1 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je ook diepvriesproducten kunt bewaren.

Niet energiezuinige koel-vriescombinatie met hoge kosten.

De LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 171 kWh en energiekosten van 68,4 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, duurzaam en efficiënt.

De LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast hoog zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer plezier zult hebben van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Dit zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven en dat er minder kans is op bederf. Met de LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie ben je verzekerd van een duurzaam en efficiënt koelsysteem.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 341 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 234 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 107 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Stille koelkast voor open keuken of woonkamer.

Het geluidsniveau van de LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is vooral handig als je de koelkast in een open keuken of in de buurt van de woonkamer plaatst, omdat het geluidsniveau laag genoeg is om geen storende factor te zijn. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zelfs als de koelkast in gebruik is.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, kun je ervoor zorgen dat je jouw voedsel veilig en op de juiste temperatuur kunt bewaren, zelfs in een omgeving zoals een schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende ruimtes in huis.