Koelhouden.nl

LG GBB92STBAP DoorCooling

Bekijk de goedkoopste LG GBB92STBAP DoorCooling

De LG GBB92STBAP DoorCooling is te koop bij

Review
LG GBB92STBAP DoorCooling

De LG GBB92STBAP DoorCooling koel-vriescombinatie is een energiezuinig apparaat met handige functies zoals Fresh Balancer en Fresh Converter. Het geluidsniveau is slechts 35 decibel, waardoor je geen last hebt van storende geluiden. Met een netto inhoud van 384 liter is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Daarnaast is het apparaat geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. De koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Met een energieklasse A en een jaarlijks energieverbruik van 110 kWh en energiekosten van 44 euro, is deze koel-vriescombinatie een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een apparaat dat zowel efficiënt werkt als kostenbesparend is.

De bouwkwaliteit is betrouwbaar en de koelkwaliteit is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Kortom, de LG GBB92STBAP DoorCooling is een praktische en efficiënte koelkast voor jouw keuken.

Met de LG GBB92STBAP DoorCooling verbruik je weinig energie en betaal je minder dan € 51 per jaar aan energiekosten. De koelkast is geschikt voor 3 of 4 personen en heeft handige functies zoals Fresh Balancer en Fresh Converter. De deurkoeling zorgt ervoor dat je boodschappen koel blijven, zelfs als je de deur opent. Het geluidsniveau is slechts 35 decibel.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De LG GBB92STBAP DoorCooling is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met de DoorCooling functie wordt de temperatuur gelijkmatig verdeeld, waardoor je voedsel langer vers blijft. De LG GBB92STBAP DoorCooling is een praktische en efficiënte koelkast voor jouw keuken.

Energiezuinige koel-vriescombinatie met lage energiekosten.

De LG GBB92STBAP DoorCooling koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Met een jaarlijks energieverbruik van 110 kWh en energiekosten van 44 euro, is deze koel-vriescombinatie een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een apparaat dat zowel efficiënt werkt als kostenbesparend is. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat je energierekening laag blijft zonder in te leveren op de prestaties van de koelkast.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De LG GBB92STBAP DoorCooling koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een betrouwbare en duurzame aankoop.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De LG GBB92STBAP DoorCooling koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 384 liter, waarvan 277 liter voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stille koelkast voor rustige omgeving in huis.

Het geluidsniveau van de LG GBB92STBAP DoorCooling koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, werkt bij lagere temperaturen.

De LG GBB92STBAP DoorCooling koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit komt doordat deze koel-vriescombinatie speciaal is ontworpen om goed te functioneren bij lagere temperaturen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat jouw etenswaren bederven wanneer je ze in deze ruimte bewaart. De koelkast zal efficiënt blijven werken en ervoor zorgen dat jouw voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden, zelfs in een koudere omgeving zoals een schuur of garage.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone en geschikt voor schuur/garage.

De LG GBB92STBAP DoorCooling koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.