Koelhouden.nl

LG GBP62MCNAC DoorCooling+

Bekijk de goedkoopste LG GBP62MCNAC DoorCooling+

De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ is te koop bij

Review
LG GBP62MCNAC DoorCooling+

De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ is een energiezuinige koel-vriescombinatie met een ruime capaciteit. Het apparaat heeft een vershoudzone waarin je jouw verse producten langer vers kunt houden. De temperatuur in de vershoudzone is gemakkelijk aan te passen en de DoorCooling zorgt ervoor dat de koude lucht goed behouden blijft.

De koelkast heeft een netto inhoud van 384 liter, wat voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken voor 5 personen of meer. Het apparaat maakt weinig geluid en kan zelfs in een schuur of garage geplaatst worden, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ heeft een energieklasse A en een laag energieverbruik, waardoor je kunt besparen op je energierekening en bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Met zijn betrouwbaarheid, uitstekende koelprestaties en handige functies is deze koel-vriescombinatie een goede keuze.

De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ is een energiezuinige koel-vriescombinatie met een ruime capaciteit. De temperatuur in de vershoudzone is gemakkelijk aan te passen en de DoorCooling zorgt ervoor dat de koude lucht goed behouden blijft. Daarnaast maakt het apparaat weinig geluid.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart.

Energiezuinige koel-vriescombinatie, bespaar op energierekening.

De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Met een jaarlijks energieverbruik van 110 kWh en energiekosten van 44 euro, is deze koel-vriescombinatie een goede keuze voor mensen die willen besparen op hun energierekening. Het lage energieverbruik zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten en draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met uitstekende koelprestaties.

De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat betekent dat het optimale koelprestaties levert. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus langer genieten van je aankoop, dankzij de betrouwbaarheid en de uitstekende koelprestaties.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 384 liter, waarvan 277 liter voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stil apparaat houdt eten vers zonder geluidsoverlast.

Het geluidsniveau van de LG GBP62MCNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met dit lage geluidsniveau hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden in je keuken. Je kunt genieten van een rustige omgeving terwijl je eten vers blijft in deze koel-vriescombinatie. Of je nu 's nachts in de buurt van de keuken slaapt of gewoon een vredige sfeer wilt behouden, dit apparaat zal je niet teleurstellen met zijn stille werking.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, extra ruimte.

De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed door lagere temperaturen. Het is echter positief dat deze koel-vriescombinatie geschikt is voor gebruik in een schuur of garage, omdat dit extra ruimte kan bieden in de keuken en handig kan zijn voor het bewaren van extra voedsel en dranken.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De LG GBP62MCNAC DoorCooling+ koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten in huis hebt. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden is. Hierdoor kun je ook buiten de keuken genieten van de voordelen van een vershoudzone.