Koelhouden.nl

LG GBP62PZNBC DoorCooling+

Bekijk de goedkoopste LG GBP62PZNBC DoorCooling+

De LG GBP62PZNBC DoorCooling+ is te koop bij

Review
LG GBP62PZNBC DoorCooling+

De LG GBP62PZNBC DoorCooling+ koel-vriescombinatie is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat heeft No Frost technologie, waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. De DoorCooling+ functie verdeelt de temperatuur gelijkmatig, waardoor je voedsel langer vers blijft.

Met een energieklasse B heeft deze koelkast een gemiddeld energieverbruik. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 384 liter, geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd.

De koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De LG GBP62PZNBC DoorCooling+ koel-vriescombinatie houdt jouw eten langer vers met kleine luchtopeningen om temperatuurschommelingen te voorkomen. Het geluidsniveau van 35 decibel zorgt voor een stille werking. De Fresh Converter lade houdt vlees, vis en groente langer vers. De koelkast heeft genoeg ruimte voor 5 personen of meer en heeft No Frost om ijsvorming te voorkomen.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De LG GBP62PZNBC DoorCooling+ is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De DoorCooling+ functie zorgt ervoor dat de temperatuur in de koelkast gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor je voedsel langer vers blijft. Met deze specificaties biedt deze koelkast een handige en efficiënte oplossing voor het bewaren van je etenswaren.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze.

De LG GBP62PZNBC DoorCooling+ koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 137 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 54,8 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel het niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor je huishouden. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Koel-vriescombinatie met topklasse bouw- en koelkwaliteit.

De LG GBP62PZNBC DoorCooling+ koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat een model met een betere bouwkwaliteit langer meegaat. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast biedt deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De LG GBP62PZNBC DoorCooling+ koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 384 liter, waarvan 277 liter voor het koelgedeelte en 107 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie met 35 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de LG GBP62PZNBC DoorCooling+ koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met dit geluidsniveau zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Het is belangrijk om te vermelden dat de vuistregel voor luid geluid begint bij 39 dB, dus deze koelkast valt ruim onder deze grens. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je voedsel vers blijft in deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, constante temperatuur.

De LG GBP62PZNBC DoorCooling+ koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit komt door de speciale DoorCooling+ technologie die ervoor zorgt dat de temperatuur in de koelkast constant blijft, zelfs in omgevingen met lagere temperaturen. Hierdoor kun je jouw etenswaren veilig en efficiënt bewaren, zonder je zorgen te hoeven maken over bederf. Daarnaast biedt deze koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor al jouw boodschappen, met handige opbergmogelijkheden en verstelbare planken.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De LG GBP62PZNBC DoorCooling+ koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden is.