Koelhouden.nl

LG GLM71MCCSF DoorCooling

Bekijk de goedkoopste LG GLM71MCCSF DoorCooling

De LG GLM71MCCSF DoorCooling is te koop bij

Review
LG GLM71MCCSF DoorCooling

De LG GLM71MCCSF DoorCooling is een vrijstaande 1-deurs koelkast van topkwaliteit. Het heeft een strak en modern ontwerp dat in elke keuken past. Met een netto inhoud van 386 liter is er voldoende ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer. De koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Het geluidsniveau van 37 dB valt binnen de normale categorie.

Helaas heeft de koelkast geen vriesgedeelte en vershoudzone. Het is belangrijk om te overwegen of de extra functies en het ontwerp van de koelkast opwegen tegen de hogere energiekosten die ermee gepaard gaan. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, wat betekent dat de koelkast betrouwbaar en duurzaam is en het voedsel optimaal gekoeld wordt.

De koelkast is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen vanwege de fluctuerende temperaturen.

De LG GLM71MCCSF DoorCooling is een 1-deurs koelkast van topkwaliteit. Met de Fresh Balancer en Utility Box creëer je het ideale klimaat voor je producten. De koelkast biedt genoeg ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer. De deurkoeling houdt je boodschappen koel en het flessenrek zorgt voor extra opbergruimte. Daarnaast is de koelkast energiezuinig en heeft een laag geluidsniveau, ideaal voor filmkijken.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, strak ontwerp.

De LG GLM71MCCSF DoorCooling is een vrijstaande koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte en is dus specifiek ontworpen voor het koelen van voedsel. Het ontbreken van een vriesgedeelte kan een nadeel zijn voor gebruikers die behoefte hebben aan een koelkast met vriesmogelijkheden. Echter, voor mensen die alleen behoefte hebben aan een koelkast, kan dit model een goede keuze zijn. Het heeft een strak en modern ontwerp dat in elke keuken past.

1-deurs koelkast met hogere energiekosten.

De LG GLM71MCCSF DoorCooling 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een energieverbruik van 97 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 38,8 euro per jaar. Dit betekent dat je rekening moet houden met hogere energiekosten bij het gebruik van deze koelkast. Het is belangrijk om te overwegen of de extra functies en het ontwerp van de koelkast opwegen tegen de hogere energiekosten die ermee gepaard gaan.

Betrouwbare en duurzame koelkast, optimale koeling.

De LG GLM71MCCSF DoorCooling 1-deurs koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat deze koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Dit zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven en dat je minder snel last hebt van bederf. Met deze koelkast ben je verzekerd van een uitstekende bouwkwaliteit en koelkwaliteit.

1-deurs koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De LG GLM71MCCSF DoorCooling 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 386 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 386 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

37 dB, normaal geluidsniveau, niet storend in keuken.

Het geluidsniveau van de LG GLM71MCCSF DoorCooling 1-deurs koelkast is 37 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Het geluidsniveau is acceptabel en zou geen storende factor moeten zijn in je keuken. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving zonder dat het geluid van de koelkast te veel opvalt.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De LG GLM71MCCSF DoorCooling 1-deurs koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, vooral tijdens de zomer- en wintermaanden. De koelkast is ontworpen om te functioneren binnen een bepaald temperatuurbereik, en extreme temperaturen kunnen de prestaties en levensduur van het apparaat negatief beïnvloeden. Daarom is het raadzaam om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gecontroleerd kan worden.

Koelkast zonder vershoudzone kan etenswaren bederven.

De LG GLM71MCCSF DoorCooling 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.