Koelhouden.nl

Liebherr CBNsda

Bekijk de goedkoopste Liebherr CBNsda

De Liebherr CBNsda is te koop bij

Review
Liebherr CBNsda

De Liebherr CBNsda 5723-20 koel-vriescombinatie is een energiezuinig en praktisch apparaat dat geschikt is voor 5 personen of meer. Met een netto inhoud van 361 liter biedt het voldoende ruimte voor al je boodschappen. De BioFresh vershoudzones zorgen ervoor dat je voedsel langer vers blijft en met de EasyTwist Ice dispenser maak je snel ijsblokjes.

Dankzij het PowerCooling systeem blijven je boodschappen langer vers. De koelkast heeft een energieklasse A+++, wat betekent dat het een energiezuinige keuze is. Het geluidsniveau van 33 dB zorgt voor een stille werking, ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen. De koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop.

Het apparaat is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Kortom, de Liebherr CBNsda is een duurzame en efficiënte keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime en praktische koel-vriescombinatie.

Bespaar energie met de Liebherr CBNsda 5723-20 koel-vriescombinatie. Het model is zeer stil en heeft een capaciteit voor boodschappen van 5 personen of meer. De BioFresh vershoudzones houden je voedsel fris en met de EasyTwist Ice dispenser maak je snel ijsblokjes. Het PowerCooling systeem zorgt ervoor dat je boodschappen langer vers blijven.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Liebherr CBNsda is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft verschillende handige functies, zoals een temperatuurdisplay en een deuralarm. Met een energieklasse van A+++ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. De Liebherr CBNsda is een betrouwbare en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime en efficiënte koel-vriescombinatie.

Energiezuinige koel-vriescombinatie, bespaar op energierekening.

De Liebherr CBNsda koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is. Met een jaarlijks energieverbruik van 116 kWh en energiekosten van 46,4 euro, is deze koelkast een goede keuze voor mensen die willen besparen op hun energierekening. Het lage energieverbruik zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten en draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl. Met deze koel-vriescombinatie kun je je etenswaren op de juiste temperatuur houden zonder je zorgen te maken over het energieverbruik.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit voor duurzame koelkast.

De Liebherr CBNsda koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte koelkast.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Liebherr CBNsda koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 361 liter, waarvan 258 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stil koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Liebherr CBNsda koel-vriescombinatie is 33 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB voldoet deze koelkast aan de norm voor een stille werking. Dit is ideaal voor mensen die een rustige omgeving waarderen en geen last willen hebben van storende geluiden. Je kunt dus genieten van een koele en stille omgeving met deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Liebherr CBNsda koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende hoog is om de optimale werking van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, praktisch en veelzijdig.

De Liebherr CBNsda koel-vriescombinatie is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie heeft namelijk een speciale zone waarin je jouw verse producten op de ideale temperatuur kunt bewaren. Dit zorgt ervoor dat je groenten, fruit en andere verse etenswaren langer vers blijven en hun smaak behouden. De vershoudzone is een handige functie die ervoor zorgt dat je jouw voedsel langer kunt bewaren zonder dat het bederft. Dit maakt de Liebherr CBNsda koel-vriescombinatie een praktische en veelzijdige keuze voor in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven 0 graden blijft.