Koelhouden.nl

Liebherr CNc 5203-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CNc 5203-20

De Liebherr CNc 5203-20 is te koop bij

Review
Liebherr CNc 5203-20

De Liebherr CNc 5203-20 koel-vriescombinatie is een vrijstaande koel-vriescombinatie met voldoende ruimte voor boodschappen van 3 tot 4 personen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal even koud is en groenten en fruit blijven langer vers in de EasyFresh lade. No Frost voorkomt ijsvorming in de vriezer. Het apparaat is geschikt voor niet-verwarmde ruimtes.

De koelkast heeft een energieklasse C en een energieverbruik van 161 kWh per jaar. Het heeft een middenklasse bouwkwaliteit en een topklasse koelkwaliteit. De netto inhoud is 330 liter, waarvan 227 liter voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is 36 dB, wat als relatief stil wordt beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

Met de Liebherr CNc 5203-20 koel-vriescombinatie heb je voldoende ruimte voor boodschappen van 3 tot 4 personen. De luchtcirculatie in de koelkast zorgt ervoor dat het overal even koud is. Groenten en fruit blijven langer vers in de EasyFresh lade door de hogere luchtvochtigheid. No Frost voorkomt ijsvorming in de vriezer. Het apparaat is geschikt voor niet-verwarmde ruimtes.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Liebherr CNc 5203-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met de Liebherr CNc 5203-20 heb je altijd een goed gekoelde en georganiseerde koelkast.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënt en niet te duur.

De Liebherr CNc 5203-20 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 161 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat je ongeveer 64,4 euro per jaar aan energiekosten kwijt bent. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds redelijk efficiënt in vergelijking met oudere modellen. Als je op zoek bent naar een koel-vriescombinatie die niet te veel energie verbruikt, maar ook niet te duur is, kan dit een goede keuze zijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Liebherr CNc 5203-20 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Liebherr CNc 5203-20 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 330 liter, waarvan 227 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien deze meer dan 250 liter bedraagt. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 103 liter. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie met 36 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Liebherr CNc 5203-20 koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast kan als relatief stil worden beschouwd. Dit is een belangrijke specificatie om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer plaatst waar stilte gewenst is. Met een geluidsniveau van 36 dB zal deze koel-vriescombinatie geen storende geluiden veroorzaken in je huis.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, geschikt bij 10 graden Celsius.

De Liebherr CNc 5203-20 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het overwegen van deze koel-vriescombinatie voor gebruik in een niet-geïsoleerde ruimte zoals een schuur of garage. Het feit dat deze koelkast geschikt is voor dergelijke omstandigheden maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben buiten de keuken.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Liebherr CNc 5203-20 koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie.