Koelhouden.nl

Liebherr CNd 5203-20

Bekijk de goedkoopste Liebherr CNd 5203-20

De Liebherr CNd 5203-20 is te koop bij

Review
Liebherr CNd 5203-20

De Liebherr CNd 5203-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met voldoende ruimte voor 3-4 personen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal in de koelkast even koud is en je etenswaren langer vers blijven in de EasyFresh lade met hogere luchtvochtigheid.

Met No Frost ontstaat er geen ijslaag in de vriezer en kun je de vriezer gemakkelijk in niet-verwarmde ruimtes plaatsen, zolang de minimale omgevingstemperatuur niet lager is dan 10°C. Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is gemiddeld, wat resulteert in ongeveer 80,4 euro aan energiekosten per jaar. De bouwkwaliteit is betrouwbaar en duurzaam, terwijl de koelkwaliteit van topklasse is.

De netto inhoud van de koel-vriescombinatie is 330 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau is normaal, waardoor de koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koel-vriescombinatie geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De Liebherr CNd 5203-20 is een koel-vriescombinatie met voldoende ruimte voor 3-4 personen. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal in de koelkast even koud is. Je etenswaren blijven langer vers in de EasyFresh lade met hogere luchtvochtigheid. Met No Frost ontstaat er geen ijslaag in de vriezer en kun je de vriezer gemakkelijk in niet-verwarmde ruimtes plaatsen, zolang de minimale omgevingstemperatuur niet lager is dan 10°C.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Liebherr CNd 5203-20 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft verschillende handige functies om je voedsel vers te houden. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming in de vriezer en kun je genieten van een efficiënte en praktische koelervaring.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte en betaalbare keuze.

De Liebherr CNd 5203-20 koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 201 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 80,4 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Liebherr CNd 5203-20 koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Liebherr CNd 5203-20 koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 330 liter, waarvan 227 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 103 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien deze meer dan 250 liter bedraagt. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 103 liter. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille en efficiënte koel-vriescombinatie met normaal geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Liebherr CNd 5203-20 koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau onder de 39 dB kan je ervan uitgaan dat deze koelkast niet als luidruchtig wordt beschouwd. Dit betekent dat je geen last zult hebben van storende geluiden tijdens het gebruik van de koel-vriescombinatie. Het is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stille en efficiënte koelkast.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Liebherr CNd 5203-20 koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, biedt deze koel-vriescombinatie een handige oplossing voor extra opslagruimte buiten de keuken. Het is ideaal voor het bewaren van extra voorraden of drankjes tijdens feestjes of bij het hebben van een grote familie.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De Liebherr CNd 5203-20 koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat groente, fruit en vlees langer vers blijven door de optimale temperatuur en luchtvochtigheid. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.